Jump to content

Georgian312

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Georgian312's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut, Am un iphone 5s, caruia i-am schimbat recent display-ul, dupa 2-3 zile sa zic, display-ul facea fite, nu reactiona cum trebuie la atingeri,etc..l-am desfacut sa-i curat conectorii, cand l-am pus inapoi, se aprindea pana la logo-ul apple, dupa care se da reset continuu, iar cateodata imi apare si ecranul rosu dupa resetare o fractiune de secunda cred.., display-ul nu e stricat sau pnm pentru ca l-am pus pe al unui prieten si merge perfect, ma gandesc ca poate am deteriorat conectorii de pe placa de baza ? am fost cu el la un service,dar unul mi-a spus ca e display-ul, desii l-am testat si merge, iar celalalt ca e mort telefonul, aia sunt mai prosti, poate vi s-a intamplat si voua sau stiti care e cauza.. app. bateria este schimbata recent, nu este de la ea, dar stiu ca prima data cand mi s-a stins si a inceput sa faca asa, gasisem conectorul de la baterie scos pentru ca nu mai am suportul ala de metal..
  2. I'am schimbat display'ul, a mers putina vreme, dupa care mi s'a stins si se reseteaza continuu, apare o data logo'ul Apple dupa care se reseteaza si apare iar si tot asa, am incercat sa'i resetez softul, dar imi da erroare in itunes (4013) . De la baterie nu este pentru ca am pus alta si tot asa face, l am dus la un service si mi'a spus ca face scurt la ecran, daca e adevarat, nu ii pot face nimic?
  3. Hi, i need help with my iphone 5, when it is cold, the display is ok, but, when is hot, appear white lines, why? I cleaned connectors, but still doing that.. sorry for my bad english...i just need to know what to do.. EDIT. Vad ca sunt si romani aici..deci, cand telefonul sta in frig gen sunt afara cu el, nu mai are nimic, dar cand intru in casa sau da de caldura, parca imi bruiaza imaginea, imi apar linii pe el, am incercat sa curat conectorii, tot asa face..l-am scapat intr-o zi, in acea zi nu a avut nimic, dar a doua zi a inceput sa faca asa..daca cineva stie, sa ma ajute va rog pt ca nu-i dau de cap..e display-ul stricat ?
×
×
  • Create New...