Jump to content

GummyGod

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GummyGod's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Nu am vrut sa fac reclama, am vrut sa vad doar daca este legal. Am cont de GitHub si ceva repositories cateva commituri,lucrez la el. @Ossian,este eu nu strivesc corola de minuni a lumii nu cum ai spus tu . Of.."puii mei de inculti"
  2. Inteleg . Poate daca lucrez aici si capat experienta un an doi prind acolo un job. Multumesc enorm tuturor.
  3. Desigur. O sa iau si bac-ul,imi trebuie doar la o materie pe care daca pun in ea cat am pus doar in javascript o mananc. Plus ca plec in UK in aprilie probabil.
  4. Frate,intreb daca e legal si se poate, ptc asta ar insemna sa invat la bac decat la programare. De asta intreb,am doua diplome,se poate sau nu sa stiu ce fac pe viitor
  5. Am diplome de HTML CSS PHP si MySQL[de la Absolute School] . Merge fara bac?
  6. Deci sa inteleg ca am nevoie de bac NEAPARAT sa lucrez legal. Eu in Aprilie am ocazia sa plec in UK ,oare acolo pot fara bac-ul asta?
  7. Intrebam ptc una de la HR mi-a spus ca cica nu e legal nu stiu ce.
  8. Salutare,am si eu o intrebare. Ca sa te angajezi ca front-end sau back-end developer ai nevoie neaparat de diploma de BAC? Stiu ca poti fara facultate dar eu invat de cateva luni si am primit cateva oferte si una dintre ele nu a spus ca trebuie neaparat BAC ca asa scrie nu stiu unde,este adevarat? Mentionez ca am diploma de 12 clase
×
×
  • Create New...