Jump to content

KayaP

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KayaP's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-4

Reputation

  1. Mersi, si imi poti explica cum se poate creea acel cont?
  2. Salutare, înainte de a începe să dați cu hate, sunt începător. Am tot vazut ca unii dau flood cu un "root", cu un program numit putty. Imi poate explica cineva ce este acel root, si cum de poate creea unul?, mersi mult
  3. Cam acesta este buildul final: https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/3574524/ , este bun asa?
  4. Si s-ar merita sa fac upgrade la Placa video rx 590 fata de rx580 sau de la ryzen 5 la ryzen 7? Buget: 4500-4800lei
  5. Imi poti recomanda niste placute de ram de 3000MHz de calitate? (care sa mearga pe cele 2 placi de baza pe care mi le-ai recomandat)
  6. Salutare, doresc sa imi iau un pc nou si mi-am construit propriul build. Acesta este buildul: https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/3569712/ . Este bun pentru gaming, editare video si foto, streaming, programare si dezvoltare de aplicatii? Se poate face ceva mai bun in acest buget? Multumesc!
  7. Nu conteaza neaparat in ce limbaj de programare. Chiar daca voiam in special in Python, acum asta e, care metoda da mai bun randament!
  8. Sunt dispus sa si platesc ca sa invat sa fac asta, doar sa ma ajute cineva si sa imi arate bine. Depinde, nu am cel mai mare buget, dar mic nu-i.
  9. Salutare! Acum ceva timp mi-a venit ideea sa incerc sa creez un script in pyhton care sa mineze bitcoin in fundal si sa imi trimita banii pe wallet, ( un fel de malware), dar se pare ca nu am reusit. Imi poate spune cineva daca este posibil sa fac acest lucru in Pthon sau in alt limbaj de programare? Imi poate arata cineva si cum se face? Am cautat pe yt diverse tutoriale dar nu am gasit ceea ce voiam.. Multumesc anticipat!
  10. Salutare, invat python de o luna si ma aflu la nivelul de incepator-intermediar, am tot cautat pe net niste idei de proiecte pe care le poti face in python dar nu prea am gasit. Imi puteti da va rog niste idei de proiecte in python de nivel incepator-intermediar?Mersi mult!
×
×
  • Create New...