Jump to content

KayaP

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KayaP

  1. 1 minute ago, u0m3 said:

    root este contul de administrator de pe sistemele de operare tip UNIX. In general nu prea are restrictii impuse.

    In modul in care l-ai vazut utilizat, face referire la a avea/capata (probabil ilegal) acces  la acest cont, pe un computer. Din moment ce acest cont nu are restrictii, poate fi utilizat pentru activitatile distructive, gen flood.

    PuTTY este un client SSH/Telnet/Rlogin/Serial/Raw, dezvoltat initial pentru Windows, deoarece Windows nu dispune de un client SSH propriu.

    Mersi, si imi poti explica cum se poate creea acel cont?

    • Downvote 1
  2. On 11/28/2018 at 6:40 PM, aismen said:

    Ram cel putin 3000MHz, pentru Ryzen trebuie frecventa cat mai mare, inseamna practic performanta mai mare.

     

    Sursa nu e asa trainica, incearca sa faci un efort sa iei un Seasonic.

     

    Placa de baza e cancer la sticla, cel putin chipset B450 daca nu X470 pentru acel procesor. Exemplu: https://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/msi/b450-gaming-plus/ sau https://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/asrock/fatal1ty-b450-gaming-k4/

    Ce placa de baza ai pus tu nu ii face cinste procesorului, placile alea de baza cu chipset A320, fara heatsinks, chele, mi-e mila sa bag si un Ryzen 3 pe ele.

     

    Carcasa e de la un brand nu prea bun, si racirea e slaba. Uite ceva la acelasi pret de la un brand renumit, cu racire foarte buna: https://www.pcgarage.ro/carcase/cooler-master/masterbox-mb500/

     

    Imi poti recomanda niste placute de ram de 3000MHz de calitate? (care sa mearga pe cele 2 placi de baza pe care mi le-ai recomandat)

  3. Salutare! Acum ceva timp mi-a venit ideea sa incerc sa creez un script in pyhton care sa mineze bitcoin in fundal si sa imi trimita banii pe wallet, ( un fel de malware), dar se pare ca nu am reusit. Imi poate spune cineva daca este posibil sa fac acest lucru in Pthon sau in alt limbaj de programare? Imi poate arata cineva si cum se face? Am cautat pe yt diverse tutoriale dar nu am gasit ceea ce voiam.. Multumesc anticipat!

    • Downvote 3
×
×
  • Create New...