Jump to content

Charger

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Charger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Cum spune si titlul. Spre vanzare conturi de dealer : autotrader si cars. Conturile sunt NOI, nu luate din spam, nu luate prin keyloggere. Conturile le fac eu, confirmate telefonic si cu acte ale unor firme existente. Totul este "legal" din punctul lor de vedere. Pret: 10 Conturi = 7 EUR ( LR/WMZ ) 50 Conturi = 30 EUR ( LR/WMZ ) 100 Conturi = 50 EUR ( LR/WMZ ) 250 Conturi = 100 EUR ( LR/WMZ ) Pentru mai mult de 250 conturi PM. Plata inainte conturile pe mail. La primii clienti pot face 20 - 30 de bucati si pe mailuri de comcast.
  2. Ai pm cu screen shoot-uri din 3 adrese de mail diferite, nu vorbesc aiurea. + 2 conturi de proba La cumparare vine o adresa de mail ( gmail ) fiecare a cate 250 de bucati de PVA`uri. La cerere le pot face si pe stat/oras la preferinta. Toate conturile merg 100%, clientii spun ca tin pana la 100~150 listari / cont folosite corect.
  3. PVA-uri (pentru cunoscatori) Conturile nu sunt spamate sau luate cu scam. Sunt facute de mine deci nu incalca nici o regula. Pret: 250 conturi = 100$ ( plata numai inainte ) am fost ars si nu imi convine. Conturile le fac eu deci va puteti alege mailurile care vin cu ele: @hotmail.com @ilive.com @msn.com @yahoo.ca etc... orice are fwd sau daca nu va intereseaza cu fwd cam orice email. Nu mai am comcast, nu cereti ca nu sunt spammer. Daca clientul da randament si se formeaza o afacere pe termen lung pot vinde si metoda prin care imi fac singur PVA`uri, bine inteles ca pretul nu va mai fi $100. Mai am si niste dealer accounts facute cu un script al unui prieten dar nu stiu daca le vand sau nu, depinde de oferta. Cei interesati PM, restul click aici
×
×
  • Create New...