Jump to content

ap890

Members
  • Posts

    24
  • Joined

Everything posted by ap890

  1. Sincer m-ar interesa o cariera in domeniul mentenantei unui parc fotovoltaic. Am pus intrebarea deoarece m-am gandit ca un astfel de job cuprinde in principiu intelegerea modului in care este construit un panou fotovoltaic. Daca esti informat despre acest lucru te intreb: 1.)Se cauta specialisti in mentenanta parcuriilor fotovoltaice? 2.)Mi-ai putea explica cate putin din conversie, stabilizare si incarcare a unei punti de acumulatori?
  2. Asta-i grija ta? Eu asteptam un raspuns,te rog onoreaza-ma cu lipsa!;)))
  3. Stie cineva un site cu video-uri in care o persoana proiecteaza un panou fotovoltaic si face LIVE calcule fizice si matematice.Adica acel gen de site ,in care o persoana iti explica ,cu lux de amanunte,fizica si matematica din spatele unei tehnologii.Am intrat la electroenergetica Timisoara si ma intereseaza energia solara funda.Va rog un raspuns serios, deoarece ma intereseaza.Accept mai ales site-uri cu continut in engleza.
  4. stiu topicul si dedusa-i celebra zicala a lui PSD(partidul sckizofreno-derbedeus),dar da totusi e putin 2 luni? Am stat si m-am gandit enorm,mereu e loc de schimbare. Mersi oricum pentru parerea sincera!!! ))))))))
  5. iti multumesc enorm ,multa bafta in ceea ce faci mai departe.
  6. Salutare. Am decis sa-mi schimb viata in bine. Pana la aceasta varsta am fost o persoana care la scoala copia si trisa,fara sa se gandeasca la ce va face pe viitor.Acum am decis sa ma schimb,cat inca nu e prea tarziu,alegand ca de acum incolo, in viata sa fiu o persoana corecta. As dori ca pe viitor sa devin administrator de baze de date. Stiu ca este un job complex,atat din punctul de vedere al solicitarii (ture de zi,cat si de noapte) ,cat si din punctul de vedere al matematicii. Am auzit ca-ti trebuie cunostiinte profunde de matematica,insa stand eu pret de cateva minute si gandindu-ma,am realizat ca saltul pe care trebuie sa-l fac, nu este atat de mare. Asadar as dori sa va adresez urmatoarele intrebari si v-as ruga din tot sufletul meu sa-mi raspundeti. 1.)Ce matematici imi trebuie in administrarea bazelor de date? 2.)imi trebuie analiza matematica sau geometrie? 3.)Concret ce matematici imi trebuie???probleme din ce ramuri ale matematicii trebuie sa stiu sa fac??? Va multumesc anticipat tuturor celor,care o sa va faceti timp sa-mi rapundeti la intrebari!!!!!!!!!!!
  7. va rog,imi poate raspunde si mie cineva?
  8. Salutare am ocunostiinta care ar dori sa stie,ce facultati au cursuri de HCI(human computer interaction)?
  9. eu ti as zice,sa ai grija cum vorbesti! Cine e dupa parerea ta viitorul tarii?ministerul guvernul? eu cred ca esti un spalat pe creier si pe piele serios de tatal tau. In pula mea eu vreau o cariera care n are nicio legatura cu bacul si tu imi indrugi verzi si uscate. Credema sunt in aceeasi situatie cum ai fost tu. Eu am facut 12 ani de engleza la scoala si nu intelegeam niciodata timpuriile verbale si pentru asta luam note mici. Eram batut zdravan de parinti. Si uite au trecut 12 ani,nu stiu timpuriile,dar stiu sa vorbesc engleza macar de un nivel mediu,pentru ca engleza se invata exact cum ai invatat romana de mic,fara gramatica fara timpuri,a stat mata langa tine tu aveai 4 ani si ti-a spus uite asta e substantiv,adjectiv,nu tu ai invatat limba romana,prin auzite,asa e si cu engleza. poveste pe scurt 12 ani de engleza si batai degeaba. Va veni o zi,o buna zi ,cand sistemul de invatamant romanesc va murii,sistem de invatamant romanesc=cel mai mare virus al umanitatii
  10. multumesc dar sa inteleg ca mna nu ai un site de unde sa le aflu mai devreme
  11. Salutare,stiti un site,de pe care poti afla subiectele de simulare bac 2019 la matematica cu o seara inainte? Va rog frumos fara ignor sau mesaje de genul::invata. Mai am 3 luni pana la bac am timp sa invat de un 5 la mate. p.s. Consider ca multi urasc bacul,deci va rog,un site ceva?
  12. Stai linistit,am ochiul format,cred ca stiu toate nuantele de culori,am primit odata la scoala intr un test de vedere calificativul"ochi de vultur"
  13. Ux design inseamna mai mult decat arta.Stai linistit,am ochiul format,cred ca stiu toate nuantele de culori,am primit odata la scoala intr un test de vedere calificativul"ochi de vultur"
  14. 2 raspunsuri off topic. Va rog frumos chiar e o urgenta,mi-ar putea raspunde cineva la intrebare?
  15. Salutare m-am decis sa nu mai dau la poli timisoara si sa ma reorientez spre craiova feaa,departamentul de informatica economica. Ideea e ca mi am schimbat si orientarea in cariera si doresc sa ma fac ux designer sau ceva in domeniul proiectarii de interfete de websiteuri,proiectarii de interfete de aplicatii mobile etc. Stiu ca la informatica economica faci un fel de strutocamila(informatica amestecata cu economie). Asa ca doresc sa va intreb :daca acest departament nu e bun pentru programare,dupa cum spun multi,macar este cat de cat bun pentru proiectare de interfete?(web,mobile etc). As dori sa raspunda numai cei care stiu tot ce misca la acest departament sau cei care au cunostiinte,nu neaparat la craiova,dar poate in alte orase. Va multumesc anticipat!!!
  16. Nu stiu cum de ti se pare greu la integrale a.) si b.) sunt destul de simple. Poate tu ai dat bacul prin 2009,situatie in care imi cer scuze chiar sunt destul de grele,dar in ziua de azi nu prea!:)))
  17. Daca sunt bune pot lua nota 7 in bac la mate m1,daca fac doar variantele din 2012 pana in 2019? Zic asta ca tocmai ce vizionasem un video pe youtube si vazui ca el a lucrat doar variantele de bac din 2012 pana in 2015(a dat bacul in 2015),si a luat 9.55
  18. Salutare sunt elev in clasa 12 si peste o saptamana am simularea de bac,peste 3 luni bacul.(elev de nota 6 si ceva). As avea doua intrebari legate de variantele de bac din culegeri. 1.)Sunt facute de catre minister? 2.)Daca nu cat de folositoare sunt,se da vreodata la bac sau la simulare exercitii din variante din culegeri? Auzisem eu de pe la colegi,ca nu sunt deloc utile si ca singurele surse veridice sunt simulariile si subiectele de bac,e adevarat? Mentionez ca vorbesc pentru M1.
  19. Salutare sunt elev in clasa 12 si peste o saptamana am simularea de bac,peste 3 luni bacul. As avea doua intrebari legata de variantele de bac. 1.)Sunt facute de catre minister? 2.)Daca nu cat de folositoare sunt,se da vreodata la bac sau la simulare exercitii din variante? Auzisem eu de pe la colegi,ca nu sunt deloc utile si ca singurele surse veridice sunt simulariile si subiectele de bac,e adevarat? Mentionez ca vorbesc pentru M1.
  20. mersi dar as vrea sa te mai intreb ceva,ai cunostiinte legate de automatica si calculatoare timisoara?daca da imi poti spune si mie daca la departamentul de informatica se face fizica si electrotehnica in anul intai si doi?
  21. Salutare stiu ca s a mai discutat pe acest forum despre aceasta facultate, m am uitat si eu peste acele topicuri dar nici unde n am gasit ceea ce cautam.Intrevarea mea este,daca am nevoie sa stiu pentru aceasta facultate toata fizica de liceu s au doar ceea din clasele a 9 si a 10 a.Vreau sa mentionez ca nu ma refer la admitere nuu...vreau sa stiu daca LA CURSURIILE DE LA SECTIA DE CALCULATOARE SI TEHNOLOGIA INFORMATIEI,TREBUIE ODATA CE AM INTRAT SA FII STIUT SI FIZICA DIN CLASELE 11 12?Asa cum informatica e necesara toata din liceu,la fizica cum e?trebuie sa stiu toata materia de liceu ca altfel nu ma voi descurca sau e suficient doar cls 9 10?
×
×
  • Create New...