Jump to content

DevEdoarDev

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DevEdoarDev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Reputation

  1. Am inceput toata treaba asta cu Hacking-ul cu aproximativ un an in urma.La inceput era simpul,iploggere si treburi de genu.Dar acum vreau sa fac RATS.Faza,e,am deja un program,acela fiind NJRat,doar ca nu stiu cum sa fac port forwarding.Eu am router TP-LINK si am intrat pe site-ul de la router,am scris adresa IPV4,dar cand intru pe CANYOUSEEME.ORG ,care e menit sa iti asculte port-urile,imi spune ca n-am pus un port bine .Sunt mai multe categorii acolo si as vrea sa imi spuneti ce si cum sa scriu la fiecare dintre ele: Service Port Internal Port Ip Adress(la asta am pus IP4) Protocol Status Common Service Port Deci,care e treaba? Va rog sa ma ajutati😉😊
  2. Aha.Iti multumesc,la crack-uri eram destul de familiar,iar la filme aveam banuiala ca cineva trebuie sa cumpere mai intai.
  3. Stiu ca o sa para relativ stupid,dar de unde apar torrent-urile si crack-urile filmelor sau a jocurilor? Cum as putea sa incep sa uploadez si eu asemenea torrente pe Filelist,de exemplu?(excluzand rank-ul de pe Filelist,intreb doar cum as putea sa incep si eu sa creez torrente de genu.)
×
×
  • Create New...