Jump to content

nikel1992

Active Members
  • Posts

    165
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nikel1992

  1. Salut, acum ceva timp , in cazul in care aveam nevoie de carti , apelam la doscpedia. De ceva timp nu mai pot accesa site-ul si am nevoie si eu de cateva carti. Imi puteti spune de unde luati voi carti? Consider ca docspedia era un site foarte folositor, cel putin pentru mine.
  2. Se poate face raid software, ceea ce poate face Samsung Evo cu orice SSD? Am gasit si eu un kingston de 120 gb (SSD Kingston V 200 + 120 Gb ) .
  3. Cineva care are motor pe aici ? Iese la o plimbare cand da caldura?
  4. Are cineva o tema premium pentru un site de fotografie. Multumesc anticipat.
  5. nikel1992

    Asus K56

    Ma intereseaza daca vreunul detineti acest laptop si cum se comporta el. De ceva timp vreau sa imi iau laptopul asta deoarece are carcasa de aluminiu. Ce parere aveti despre acesta si pretul lui? Ultrabook Asus K56CM Intel Core i5-3317U,4GB,HDD 500GB,Geforce GT635 Bucuresti • OLX.ro, fostul Mercador
  6. nikel1992

    Laptop-uri

    Merita sa schimb laptop-ul meu packard bell cu acest Asus. Atasez linkuri. Vand laptop ASUS i7 nvidia gt540m Campina • OLX.ro, fostul Mercador Laptop Packard Bell 17.3 I3 Dedicata Ploiesti • OLX.ro, fostul Mercador
  7. Eu sunt in Belgia si este o mare problema aici cu torrentele. Pot utiliza acest program? Ma gandesc ca daca foloseste torente este ilegal.
  8. Asta e singurul forum pe care il citesc , si consider ca din aceasta cauza exista si o sectiune care trebuie sa nu aiba legatura cu RST si cu intrebari cum sunt astea penibile, poate nu am dreptate.Dar din acest motiv am pus intrebarea aici .
  9. Aveti idee de routine de exercitii calistenice? Eu fac sala de cativa an, nu incontinuu dar am oarecum experienta. De ceva timp m-am apucat si de inot de 2 luni. Zilele astea am incercat sa fac cateva tractiuni si nu am reusit prea multe(7,8). Cu toate acestea nu imi explic de ce nu pot face tractiuni dar la sala am rezultate destul de bune, din punctul meu de vedere.
  10. Cea mai tare )) E offtopic si este despre un virus. Din cate stiu e un virus informatic nu altceva. In plus e realitatea in care traim .
  11. Asta nu e o scuza se te sinucizi. Daca faci 2 lei pe zi, te chinui sa traiesti. Eu daca nu as avea un sfant in buzunar as munci de m-ar lua dracii. Ce faci acum, daca dai cu curu de o problema te sinucizi? Omul ala, nu doar ca nu avea cultura, era vai de capul lui.Nu avea nici un prieten, nici un coleg , pe care sa il intrebe? De cand uitatul la porno e ceva nou? Putea intreba si el pe cineva din cauza asta traim intr`o societate. Sincer , imi pare rau de copilul ala, in schimb pentru persoana in cauza, pamant usor . Daca tu realizezi ca singura scapare dintr`o problema e sinuciderea, atunci drum bun tati, nu e usor nici sa traiesti.
  12. Am 21 de ani, ma tenteaza foarte mult fiesta motorul de 1.6 diesel . Taicamiu fost mecanic auto, cand si-a luat masina , si-a luat golf 4 1.4 benzina foarte misto masina la vremea aceea. El imi sugereaza golf 5 indiferent benzina sau diesel.
  13. Trebuie sa gasesc, ma gandeam ca sunt detinatori de masini si imi puteti spune pareri, orice parere e binevenita. Multumesc mult
  14. Vreau masina cu 4 usi, maicamea detine un opel astra H 2009, 6 viteze motor 1.7, la 140 in a 6 ii arata consum 4.2 .Nu as vrea aceasi masina, de aceea intreb.
  15. Golful este 2007 , 2008 , ideea e ca nu am gasit o masina neaparat, ma uit pe net si incerc sa imi dau seama ce masina sa imi iau in banii astia. Daca aveti o idee de unde le pot lua mai ieftin, chiar si din Germania sau alta tara, spuneti`mi. Eu am 5000 de euro si incerc sa imi iau masina cea mai buna in banii astia.Ma intereseaza foarte mult ca masina sa fie noua, nu vreau masini sub 2006-2007 , pentru ca mi se pare ca sunt prea batrane...
  16. Stiu ca nu este cel mai bun forum pe care sa pun o intrebare asa , dar totusi o pun.Ce parere aveti sa aleg un ford fiesta din 2010 diesel 1.4 sau 1.6 sau un golf benzina 1.4 , aceste masini se invart in jurul pretului de 5000 de euro
  17. Stiti vreun site sau vreo agentie care plateste pentru articole literare(1 pagina).?
  18. Vand laptop Packard Bell.Ecran 17.3 inchi , Procesor i3 380M de 2.5 Ghz, placa video Amd Radeon 6550m de 1 GB, hard 500 GB, 4 Gb ram. Laptopul arata foarte bine.Il vand pentru ca vreau sa imi iau unul slim, gen Asus k56.
  19. Revin si sper ca poate cineva are idee despre laptop`uri si preturile lor. Am vorbit cu un baiat sa ii dau laptop-ul meu , un Packard Bell I3 380M,4Gb Ram,video Amd Radeon 6550m de 1gb , ecran 17 inchi, pe un Asus K56 Cm procesor i5 3317u,4 gb ram , placa video gt740 m si inca 1000 Ron. Daca aveti idee , dati-mi si mie o informatie. Mersi
  20. Are cineva vreun cont skype cu bani pe el si poti suna in strainatate? Am si eu nevoie sa dau un telefon in Germania. Postez pentru ca stiu ca a fost o oferta la skype de iti dadea niste bani gratis. Multumesc.
  21. Asta vroiam si eu sa zic, dar nu m-am exprimat bine.
  22. Am intrebat aici, deoarece nu inteleg de ce se arde sursa in conditiile astea.... Nu imi dau seama de ce. Banuiesc ca necesitand mai multa putere , necesita si mai mult curent. Orice curent care e mai mare decat curentul maxim prin tranzistor, il strica. Asa as vedea eu lucrurile, dar tot nu inteleg cum. Sursa ar trebui sa aiba o anumita tensiune si un anumit curent maxim pe care il poate scoate...
×
×
  • Create New...