Jump to content

Manuel99

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Manuel99

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. No shit Sherlock "nu m-am prins din copy paste-ul de pe internet pe care mi l-ai dat." Sa te zgarie pe creier toti le spun thread-uri sau fire de executie. Un nucleu virtual apare intr-o situatie de genul: 2 nuclee fizice si 4 thread-uri, cele 2 thread-uri in plus lucreaza ca si cum ar mai exista inca 2 nuclee si pentru ele, Astfel ca pe langa cele 2 nuclee fizice mai apar 2 nuclee virtuale. Chestie care ajuta mai mult in gaming. #Hyper-Threading Technologie folosita de la i3 in sus. Orcum corecteaza-ma daca gresesc.
 2. Hopa, asta are logica si explica multe. Marog eu folosesc windows 10 pro rs4 dar asta e partea a 2-a. Este ca aceea situatie in care se explica de ce majoritatea procesorelor amd au o viteza mai mare intr-un pret mai mic decat cele intel dar sunt mai slabe decat cele intel la multitasking. Finca un procesor amd e facut sa duca un singur proces la o viteza foarte mare iar un intel e facut sa duca mai multe procese de o data la o viteza mai mica. Analogie amd e masina de curse cu un singur loc iar intel e duba, masina de curse amd duce un singur om iar duba intel duce mai multi intr-o situatie in care exista mai multi omeni de dus intel iasa castigator chiar daca e o duba finca masina de curse amd trebuie sa faca mai multe drumuri iar duba intel duar unu' astfel ca duba intel gata intr-un timp mai scurt ducand toti oameni de o data spre deosebire de amd. Orcum am deviat mult de la subiect de la virtualizare pe amd p.s lucru care am reusit sa il si fac am ajuns la cate nuclee si thread-uri are un fx 6300 si de la asta la multitasking amd vs intel.
 3. Bine hai sa vedem ce scrie la mine in pc mai jos in task manager, Hopa 3 cores, hopa in stanga speccy #dovada ca e un AMD FX-6300, Hopa tot jos 6 Logical Processor (Thread-uri). Observ si eu ca scrie sus in task manager AMD Fx(tm)-6300 Six-Core Processor dar mai jos scrie clar 3 cores si 6 logical processors sper ca nu trebuie sa iti incercuiesc cu rosu. Stii ce sunt elea Thread-uri? Inca ceva uitate in comentarii la produs pe pc garage, vei observa ca unii au mentionat ca procesorul are defapt 3 nuclee 6 thread-uri si inca ceva tu mi-ai dat link-ul cu specificatiile procesorului amd fx 6300 black edition (https://www.amd.com/en/products/cpu/fx-6300), dar cel de pe pc garage, adica acelasi procesor care il am si eu este amd fx 6300 standard. Am procesorul de 1 an si 6 luni stiu despre ce vorbesc, iar tu n-ai fost in stare sa iti dai seama ca mi-ai dat link-ul de la black edition.
 4. Am testat si din ce am observat virtualizarea nu o afectat stabilitatea in jocuri, si p.s procesorul este de 3 nuclee cu 6 thread-uri dar datorita celor 6 thread-uri lucreaza ca un hexacore, stiu ca pe pc garage scrie 6 nuclee 6 thread-uri dar in task manager imi scrie 3 cores, 6 logical processors (thread). Orcum technologia cu thread-uri e destul de utila in materie de gaming, daca ai un procesor de 2 nuclee cu 4 thread-uri lucreaza ca unul de 4 nuclee nu ca unul de 2. . Orcum am activat virtualizarea ms de ajutor .
 5. "Ca nu gasesc" Stai ca am gasit! La unele procesoare functia se numeste svm (secure virtual machine mode) nu amd-v 😕 Ms de implicare si ajutor . Mai ramane o intrebare. "Cred ca iara am o intrebare nu imi dau seama 😕 ?" SVM #AMD-V Afecteaza stabilitatea in gaming? Ca am vazut undeva pe internet ca cica afecteaza stabilitatea in gaming. Orcum ms de implicare si ajutor .
 6. Pentru ca nu gasesc functia de virtualizare in bios 😕 Procesorul e un amd fx 6300 3 nuclee 6 thread-uri 3.50 ghz, procesorul functioneaza ca unul de 6 nuclee, logic daca are 6 thread-uri. Placa de baza este ASUSTeK Computer INC. M5A78L-M LX3 (AM3R2), ti-am lasat procesorul si placa de baza poate poti sa imi spui de ce n-am virtualizare. Oare este nevoie de un update de bios?
 7. Sunt nou pe site in cazul in care am pus topic-ul in sectiunea gresita sper sa il puna un admin in sectiunea corecta. Buna, am o intrebare. Exista vreo versiune de linux ce nu necesita virtualizare din partea procesorului ca sa ruleze pe masina virtuala, ca am pe disable si nu prea vreau sa pornesc virtualizarea. Stiu ca backtrack n-are nevoie de virtualizare ca sa ruleze pe masina virtuala.
 8. Manuel99

  Salut

  Salut, Ma cheama Manuel (....) Am 15 Ani. Imi place metin2. P.s era o gluma faza cu metin2. P.s sper ca n-am pornit un scandal facand acest topic
×
×
 • Create New...