Jump to content

kevin40

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kevin40's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Pentru ca am renuntat la carduri, stie cineva cum pot debloca un nokia N70 si un nokia 6234? Va rog!
  2. kevin40

    carduri

    Hai sa fiu explicit: cardul e de-al unei prietene de-a mea, care mi l-a aratat cu "bunavointa". Stiind ca pe el are o suma maricica, am zis ca nu strica sa-mi incarc si eu telefonul; asa ca... am apelat la google, cu "reincarcari prepay online" (gasiti mai multe posibilitati), care vinde coduri de reincarcare pe net, iar paguba e in jur de 1 500 000, vechi bineinteles. Insa, deoarece codurile luate, au fost in aceeasi zi, s-a nimerit ca si administratorul de la site sa faca nu stiu ce in timpul ala, asa ca au verificat daca ea facuse comanda. Bineinteles ca datele introduse in formular nu erau reale. Ei trimit codul prin mail. Problema care ma preocupa e ca ar putea localiza ip-ul si s-ar lungi discutia. Stiu ca la noi nu e inca reglementat furtul de identitate in felul asta, dar pot aparea probleme neplacute destule.Cat despre ip, daca ar fi sa se intample sa poate dovedi usor cum se schimba si cum se poate utiliza alt ip cu macul corespunzator. Asa ca va sfatuiesc daca incercati, nu fiti lacomi: incarcari medii dar mai rare. Acum ca stiti tot, credeti ca se mai poate intampla ceva? A trecut deja o saptamana si nimic... Bafta!
  3. kevin40

    carduri

    Stati mai fratilor sa ne intelegem... pai ca sa schimb un ip si un mac cu cel al "prietenului" meu e nimica. Asa ca aia cu ip-ul nu poate fi valabila. Cat despre site-ul care vinde asa ceva, au un sistem de securizare a tranzactiilor, nu? Atata timp cat tranzactia a fost facuta, codul de reincarcare generat, a cui e vina? Nu ar trebui ca datele inscrise sa fie evaluate? Si apoi cum ramane cu politica de confidentialitate a firmei, atat timp cat ea incaseaza bani? Cum sa fie oare? Si inca ceva au trecut deja vreo 5 zile... Nu e cam mult?
  4. kevin40

    carduri

    nu l-am luat de la orange. l-am luat de la o firma care vinde pe net, ... ceva e-apyment. Si ce poa' sa-mi faca? cum demonstreaza ca nu mi-au dat cardu'?
  5. kevin40

    carduri

    Salut! Daca am folosit datele de pe un card, pe care l-am vazut la cineva si am cumparat cod de reincarcare orange, pot pati ceva? Adica , dupa ce codul a venit, ma pot gasi astia? Mersi!
×
×
  • Create New...