Jump to content

Rabadoaneee

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rabadoaneee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Pot incerca, prima trebuie sa ma documentez, ce fel de programel?
  2. Hei, Am cunostinte destul de avansate in programare in limbaje precum C#, JS, TS si python, am 16 ani si pana acum am avut doar proiecte personale (nelegate de securitate), am facut freelancing pe upwork cam o saptamana in care am facut 25 $, m-am oprit deoarece imi cer o verificare de identitate. As dori sa gasesc o modalitate de a-mi creste veniturile regulat, nu mult, si 5$ pe saptamana e bine. Am gasit ceva despre webscraping dar m-am blocat nestiind unde trebuie sa gasesc clienti si date. Ati reusit sa va asigurati un venit regulat folosing aceasta metoda? V-as ruga sa imi sugerati si alte metode de a face bani folosind programare.
  3. Buna ziua, incerc sa fac un server de Call od Futy 4 Modern Warfare si primesc eraorea "Key is already in game". Stie cineva ce trebuie sa scriu in config ca sa scap de ea?
  4. Buna ziua, poate cineva sa imi sugereze cum as putea face un bot ce foloseste proxy uri pentru a bifa ceva pe un site spre exemplu.
  5. Stie cineva cum pot afla parola la wordpress stiind username ul. Mentionez ca am aprobare sa fac acest lucru.
  6. Pai asta e problema, ca nu stiu pe ce sa ma axez exact
  7. Multumesc pentru documentatie! Cand am spus "Ethical Hacking(Gray Hat)" am facut o greseala de exprimare, ar fi trebuit sa spun si gray hat
  8. Buna ziua, sunt nou in domeniul de scuritate cibernetica, si as dori sa invat unele lucruri despre Ethical Hacking (Gray Hat). Mentionez ca am cunostinte si in limbaje de programare precum Python, C++, JavaScript si web design: CSS, HTML. Sunt in clasa a X- a la profil de mate-info.
×
×
  • Create New...