Jump to content

ZonZenEk

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ZonZenEk

  1. Buna sunt student la inginerie si calculatoare in anul IV. Si imi caut loc de munca. As vrea sa lucrez pe Linux, am lucrat cu Arch, CenOs. In urmatori 10 ani as vrea sa ajung specialist cyber security. Multumesc pentru timpul acordat. Poate nu am scris unde trebuia, dar... .
  2. ZonZenEk

    Salut !!

    Nu mai scrie nimica nimeni ?
  3. ZonZenEk

    Salut !!

    Ms ,l-am cumparat!
  4. ZonZenEk

    Salut !!

    Ms , oricum de indrumari chiar daca or fost si oameni care vb urat ! Am crezut ca ii o platforma de profesionisti(nu neg ca nu exista printre voi profesionisti , si cred ca unii ft ft buni) ! ms oricum ,
  5. ZonZenEk

    Salut !!

    Uitati starea mea ! de anul trecut am inceput sa invat programare , am facut un curs de java dar nu mi-a placut de atmosfera de acolo si am invatat Python , am invatat python bine , dar am simtit ca nu ma regasesc in domeniul asta (ca nu o sa imi gasesc de lucru unde stau eu ) am facut si un proiect in python si l-am prezentat la Facultate profesoara ma respins a zis ce vi tu singur cu Python esti mai destept decat ceilalti ? si m-am reprofila din nou pe Java , sincer imi place , dar as vrea sa fac cv palpabil sau sa am un mentor langa mine sa pot sa cresc , as fi recunoscator daca m-ar ajuta cineva ! Multumesc pentru timpul acordat!
×
×
  • Create New...