Jump to content

ESCAPE98

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ESCAPE98

  1. Daca cel mai mare argument al tau e ortografia sau gramatica, pa.
  2. E usor sa injuri pe internet, ha? ce faci tu? Te tin plamani sa-mi spui acelasi lucru in viata reala? Ce vreau eu, am spus host free sau ceva, de genu'? La munca, daca tu dai cu sapa pe camp sau stai pe la cablaje, nu inseamna ca toti ne dorim sa facem fix pix cu viata (dar stai chill cine-va trebuie sa faca si treaba de jos, oricum eu prefer sa-mi folosesc si creierul. Tu ramai la sapa sau ce drq faci tu). Anti social? Ba "socialule", frustatule freci menta si injuri oameni pe internet inca din 2013. Sa mor eu ce "interesant" esti. A.. da' si pe ce stau e pe banii parintilor? De-aia eu in vara lucram ajutor de bucatar? "Ca stau pe banii parintilor". A da.. si un mic Edit: Inainte sa-mi spui tu (fara nici o dovada desigur) ca lucrezi pe la mama drq nu stiu unde si faci enspe mii de euro. Vreau sa stii ca nu-mi pasa, du-te si descarcate pe ma-ta si pe tac-to nu pe forum daca esti frustat din cauza jobului tau unde faci nu stiu cate pule de aur dar seful tau tot nu-i multumit asa ca urla la tine mai ceva ca hitler.
  3. Salut, stie cine-va un vps hosting bun pentru minat? (bitcoin)
  4. Eu tot sper ca forumu' e format de oameni ce vor sa invete unul de la altu' :')
  5. Bun ia spune-mi si mie ce fac tool-urile pe care le-am folosit in acest tutorial, sa fiu si eu multumit de mine.
  6. Dar mai pe scurt package.json ofera o varianta ez de a "urmări" pachetele care sunt utilizate în aplicație/program. " { "main": "index.js", "dependencies": { "socket.io-client": "2.1.1", "chalk": "2.4.1", "prompts": "1.2.0" } } " wow
  7. "npm ERR! Unexpected token { in JSON at position 10872 while parsing near '...KxBk=" npm ERR! } npm ERR! } npm ERR! } npm ERR! npm ERR! { npm ERR! "main": "index.j...' npm ERR! A complete log of this run can be found in: npm ERR! /home/runner/.npm/_logs/2019-09-15T14_40_55_530Z-debug.log Repl.it: package installation failed!" De-asta.
  8. Salut, in acest tutorial o sa arat cum putem face un ChatRoom (Cu tot cu host). Pasul 1 - Ne facem cont pe Repl.It (Ne putem loga si cu gmail). Eu am un cont facut special pentru tutoriale pe acest forum. Link: https://repl.it/ Pasul 2 - Facem un repl de Nodejs si il numim "server" (sau ce nume vrem). Pasul 3 - Pe langa index.js facem 2 fisiere numite: package-lock.json; package.json. Pasul 4 - In index.js copypaste la urmatorul cod: https://pastebin.com/pfNEcACv Pasul 5 - In package-lock.json copypaste la urmatorul cod: https://pastebin.com/2dRvEwvt Pasul 6 - In package.json copypaste la urmatorul cod: https://pastebin.com/Fjg073BQ Pasul 7 - Dam run la repl-u' nostru, asteptam sa instaleze tot ce e de instalat si dupa ce termina copiam linku' de la repl-u' nostru (o sa avem nevoie de el mai tarziu): Pasul 8 - Mai facem un repl de nodejs si il numim "ChatRoom" (sau ce nume vrem). Pasul 9 - Pe langa index.js facem 2 fisiere numite: package-lock.json; package.json. Pasul 10 - In index.js copypaste la urmatorul cod: https://pastebin.com/a5j9MPNa Pe linia de cod 4 unde scrie: var socket = io("Link"); in loc de "link" punem link-u' de la repl-u' ce-l facusem inainte. (Repl-u' cu numele server sau ce nume a-ti pus). Pasul 11 - In package-lock.json copypaste la urmatorul cod: https://pastebin.com/sABUuGCB Pasul 12 - In package.json copypaste la urmatorul cod: https://pastebin.com/xtgv9pMr GATA DAM RUN SI DESCHIDEM LINK-U DE LA REPL-U' "CHATROOM" SAU CUM L-ATI NUMIT. SI IL DAM PERSOANEI CU CARE VREM SA COMUNICAM PE ACEL CHATROOM LINK DE LA CHATROOM-UL CE L-AM FACUT PENTRU ACEST TUTORIAL: https://chatroom.tutorialerepl.repl.run/
  9. My bad, o sa folosesc ca scuza ca e tarziu 😅
  10. Stie cineva o gazduire web free, inafara de 000webhostapp? #Multumesc Anticipat 🥳
  11. Ce este NGROK? Dupa cum probabil stiti ca sa va jucati cu cineva care nu se afla in reteaua voastra aveti nevoie de open port. Un port deschis care sa fie folosit de jocul in care va aflati. (ex 27015, nu stau sa intru in alte detali.) Ca sa evitam bataia de cap cu port forwarding, putem folosi ngrok. Care va face un tcp "tunel" spre un port din localhost-ul tau. (Sper ca m-am exprimat corect, n-am stiut cum sa ma exprim altfel.) Cum se foloseste, de unde il downloadam? Link Download --> https://ngrok.com (Ne facem cont, putem folosit un temp mail.) Dupa ce am facut un cont si am downloadat ngrok, mergem in https://dashboard.ngrok.com/get-started si notam authoken-ul intr-un fisier.txt. Dupa deschidem ngrok si tastam urmatoarele comenzi: ngrok authoken (cod authoken) ngrok tcp (-region, ca sa alegem o regiune, ex -region eu) si portul de la sesiunea de gaming din lan. Copiam dns-ul si portul ce se afla dupa tcp:// si o dam amicului cu care vrem sa jucam. EDIT: Nu stiu daca aici trebuia sa pun postul, dar in cazul in care am gresit locul sper ca cineva din staff sa mute tutorial-ul in locul corect.
  12. Salut! Ma numesc Emanuel, am 17 ani. Sunt pasionat de calculatoare si am venit pe forum la sfatu' unui amic. Amicul acesta mi-a spus ca e un loc bun, unde pot invata ceva nou. Sau in care sa-mi pierd timpul. Oricum sper ca o avut dreptate si sper ca comunitatea e friendly.
×
×
  • Create New...