Jump to content

kotly012

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kotly012's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut! Exista un site / torrent unde sa gasesc temele de pe themeforest gratis (sau la mai putini bani)? Multumesc in avans!
  2. Salut! Am de gand sa fac o aplicatie care seamana foarte putin cu uber dar face mai mult de atat si va putea fi folosita si de pe desktop. Ce framework de JS imi sugerati sa folosesc pentru frontend? Cat despre backend, pentru API-uri, este ok Laravel? Multumesc!
  3. La 20 ani nu prea stiu daca am asa de multe optiuni, sau curajul necesar
  4. Ce parere ai despre Vue? Merita investit timp in invatarea lui ? (frameworkului)
  5. Salutare! Asa cum spune si titlul, care credeti ca este la momentul asta cel mai bine platit limbaj de programare din Romania? De ce imi recomandati sa ma apuc daca stiu deja Javascript si Php peste medie?
  6. Salut! As vrea pe langa locul de munca sa fac proiecte care tin de web si in timpul liber. Am incercat cu mail-uri catre diverse firme si cativa chiar au vrut si au fost multumiti de rezultat. Ce alte modalitati de gasit clienti exista? Credeti ca se castiga bine in acest domeniu? Ce alternative mai "banoase" ar exista ? (Ma refer la limbajul folosit). Momentat foloses Javascript (Node, Express, Vue, React), php (laravel, wordpress), css, html, jquery si cunostine legate de arhitectura unei baze de date si API-uri. Multumesc!
×
×
  • Create New...