Jump to content

kotly012

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kotly012

  1. 5 hours ago, c3m3d3 said:

    Javascript in combinatie cu frameworks precum React. Eu am ajuns lejer la 1800-1900 net euro dupa 8-9 luni de experienta. Acum depinde si cat de bine te vinzi la interviu. De precizat si ca asta nu s-a intamplat in cadrul aceeleasi companii, eu incepusem cu 600 euro, iar apoi la a 2-a companie crescusem la 1600, iar acum la a 3-a am cerut mai mult decat la cea precedenta. Nu depinde doar de limbaj salariul, conteaza mult si cum te vinzi, trebuie sa stii si ceva politica sa-ti iasa schemele astea cu contraofertele. 

    Ce parere ai despre Vue? Merita investit timp in invatarea lui ? (frameworkului)

  2. Salut!

    As vrea pe langa locul de munca sa fac proiecte care tin de web si in timpul liber. Am incercat cu mail-uri catre diverse firme si cativa chiar au vrut si au fost multumiti de rezultat.

    Ce alte modalitati de gasit clienti exista? Credeti ca se castiga bine in acest domeniu? Ce alternative mai "banoase" ar exista ? (Ma refer la limbajul folosit).

    Momentat foloses Javascript (Node, Express, Vue, React), php (laravel, wordpress), css, html, jquery si cunostine legate de arhitectura unei baze de date si API-uri.

     

    Multumesc!

×
×
  • Create New...