Jump to content

honk

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

honk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Nu e disponibil in Romania... sa inteleg ca varianta de a fi ajutat de cineva de pe forum nu e posibila? Ai crede ca la cat de des au fost hackuiti astia de la Yahoo sa faci asta ar fi floare la ureche.
  2. Pe Gmail odata ce ai sters un cont, nu l poti recicla. Si cu Yahoo, nici macar nu au agenti cu care sa poti vorbi. De asta am zis sa apelez aici. Poate stie cineva cum se poate trece de chestia asta.
  3. Salut, am si eu o situatie. Am un cont de Yahoo vechi, stiu mailul, stiu parola. Problema e ca a fost acum cativa ani hackul ala masiv pe Yahoo, iar acum imi cere codul de securitate de 4 litere care este trimis pe o adresa de Gmail care... nu mai exista, fiindca am sters-o ( eram copil mic si prost ). Avand in vedere ca imi stiu contul si parola, este vreo metoda de a recupera mailul? Prin suport Yahoo m am lasat pagubas, ca nu te ajuta in niciun fel. Daca da, e cineva dispus sa ma ajute, chiar si contracost ( desi probabil nu pot mai mult de 100-200 lei ). Mersi frumos
  4. Da, nu chiar. Daca intri pe linkul ala o sa observi ca te baga intr un loop in care ajungi inapoi pe pagina de help.
  5. Salutari, RST, am si eu o problema si am zis ca poate reuseste cineva de aici sa ma ajute ca eu nu stiu ce rahat sa fac. Am un cont vechi de mail pe Yahoo la care am uitat parola timp de ani de zile. Mi am reamintit parola, functioneaza, doar ca imi da eroare cu "unusual activity" si ca sa mi trimita mail sa ma verifice. Buuun. Doar ca mailul pe care mi a trimis verificarea, un mail de gmail... aparent nu mai exista. Si daca incerc sa mi fac contul cu userul respectiv, imi zice ca e deja luat. Fuck. Yahoo support imi zice ca... glumesc, nu exista niciun Yahoo support. E ceva ce pot face sau s-a dus dracu tot?
×
×
  • Create New...