Jump to content

TNIcountry

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TNIcountry

  1. Salut. Am instalat win 10. Si nu pot gasi in ruptul capului driverul video. Am cautat peste tot. Il gasesc dar nu pentru win 10. Mă poate ajuta cineva? Nu de alta dar am instalat NFS Heat pe steam cu 70e si nu ma pot juca deloc.
  2. Sper ca o sa ajute ca de cat
  3. https://appcloner.app/ Singura aplicatie sigură pt clonare. Sper ca te poate ajuta.
  4. Ma poate ajuta cineva cu un program anti-flood? cand intru la server mai vine cate unu si imi da flood imi trimite cate 70 de pachete/ as aveam nevoie de un program anti-flood free sau low cost
  5. am instalat win 7 profesional 32 bit dar nu pot juca niciun joc online https://imgur.com/fULAFIa ma poate ajuta cineva?
  6. Gata am rezolvat. Puteti închide tipicul Multumesc.
  7. https://imgur.com/3A79fqh https://imgur.com/JuMTVCc O Rezolvare te rog...
  8. il pui undeva sa il descarc te rog?
  9. scz nu il pot instala,,,, imi trebuie pt 32 de biti :(((((((((((((
  10. e greu... nu am asa mare nevoie de cont acolo... am nevoie doar sa pot descarca adobe PS gratis. daca ma poate ajuta cineva as fii recunoscator.
  11. am vazut o gramada de injuraturi pt o invitatie sincer as face cont daca as putea fara sa cer invitatie
  12. nu ma lasa sa imi fac cont deloc :(
  13. salut stie cineva de unde pot descarca adobe photoshop PS grati acum vreo 5 ani il descarcasem gratis iar azi cand am incercarcat din nou l-am gasit doar cu bani
  14. Salut. Am un calculator adus din belgia și a fost instalat ubuntu pe el. Am incercat sa bag win 7 dar imi cere o parola. Am formată hdd ...Am pus altul si degeaba. Mă poate ajuta cineva?! Multumesc! P.s. o sa revin cu poze.
×
×
  • Create New...