Jump to content

h3ktor

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by h3ktor

  1. pozele nu merg deoarece cand prezinti soferului aplicatia trebuie sa se aprinda camera din fata al telefonului direct in aplicatie si el se vede ca in oglinda.
  2. Deci biletul il cumpar online din aplicatie nu de la Ratb/stb. Cea ce doresc eu e o clona a aplicatiei si de fiecare data cand deschid aplicatia sa i-o arat soferului el sa creada ca e cea reala. Hai sa explic cu poze mai detaliat. https://imgur.com/r2HVktL https://imgur.com/xioqqAp https://imgur.com/eMHALeb
  3. Buna la toata lumea ! Dupa cum m-am prezentat anterior ma aflu in Islanda la munca si pe linga toate problemele si cheltuelile cu care m-a confrunt zi de zi , mi-as dori daca e posibil sa -mi pot rezolva aici mica mea problema. In fiecare zi trebuie sa iau autobusul spre munca , iar un bilet de calatorie valabil 1 h costa 470 iskr~ 4$. Iar cand ma intorc de la servici mai cumpar un bilet. Pe luna doar pe autobus cheltui 240$. Programa pe care o folosesc se numeste straeto. Site ul oficial www.straeto.is Deci ce doresc eu ( nu moca) de facut o clona exact ca si programa data, si sa ma pot folosi de ea , sau sa pot opri timpul din aplicatie si ori de cate ori am nevoie sa ma pot folosi . Stiu ca sunt nou pe forum si vin cu cereri dar dupa cum am zis nu e moca .
  4. nu , doar am zis sunt nou
  5. V-a salut din Islanda, sunt nou si as dori s-a invat si sa primesc cat mai mult ajutor pe forumul asta .
×
×
  • Create New...