Jump to content

KonNDor

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KonNDor

  1. Salut. Ti-am modificat eu in dns_sniff.py acele 4/5 if-uri care se uitau dupa instagram, facebook etc. Un pic si pe la README. The best I could do :).
  2. Super, multumesc frumos tuturor pentru raspunsuri! O sa las pe dreapta tastatura. Pacat, are 2 luni.
  3. Hello! Mi s-a rupt USB-ul de la o tastatura Microsoft in laptop. Am cautat pe net si se pare ca nu exista de cumparat. Fara USB, tastatura e complet nefunctionala. Tastatura este un Microsoft All-in-One, Negru, cu touchpad. Intrebarea mea este: Credeti ca e posibil sa pot face eu un astfel de USB? Foloseam tastatura in principal la smart tv. Asa, for fun. Multumesc frumos anticipat!
  4. Salutare. Sunt clasa a XI-a. Lucrez la un proiect dat drept tema, C++. Fiind singurul care lucreaza la asa ceva, nu pot sa cer ajutorul altui coleg, asa ca vin la voi :-). Pe scurt, am o baza de date ( txt file ) pentru o clasa de elevi. Fiecare elev este definit de structura: struct Elev { int id; char nume[30]; char prenume[30]; float medie; long long cnp; }elev; Problema sta in felul urmator: Trebuie sa sterg un elev din baza de date si campul de date aferent lui. Am gasit pe stackoverflow ceva in genul si am inteles ideea principala: copiez tot intr-un fisier temporar, remove, rename. Am inteles cum pot sa sterg o linie din fisier, dar nu si un bloc de text. Mai mult, pe consola imi afiseaza " Elevul nu exista ", desi am introdus corect cnp-ul, deci nu intra in: if( cnp_sters == elev.cnp ) Subprogramul este acesta: void Stergere_Elev() { ifstream fin; ofstream fout; fin.open("Baza.txt"); fout.open("Temp.txt"); system("cls"); cout<<"\n***************************\n\n"; int cnp_sters; bool Exista_Elev = false; cout<<"CNP: "; cin>>cnp_sters; while( fin >> elev.id >> elev.nume >> elev.prenume >> elev.medie >> elev.cnp) // Nu am inteles foarte bine ce face { if ( cnp_sters != elev.cnp ) { fout<<"1. ID : "<<elev.id<<"\n"; fout<<"2. NUME : "<<elev.nume<<' '<<"\n"; fout<<"3. PRENUME: "<<elev.prenume<<"\n"; fout<<"4. MEDIE : "<<elev.medie<<"\n"; fout<<"5. CNP : "<<elev.cnp<<"\n\n"; } if( cnp_sters == elev.cnp) bool Exista_Elev = true; } fin.clear(); fin.seekg(0, ios::beg); fin.close(); fout.close(); remove ("Baza.txt"); rename ("Temp.txt", "Baza.txt"); if ( Exista_Elev == true) cout<<"Elevul a fost sters cu succes"; else cout<<"\nElevul nu exista.\n"; cout<<"\n***************************\n"; } In baza de date, elevul apare sub forma: 1. ID : 1 2. NUME : C 3. PRENUME: A 4. MEDIE : 9.02 5. CNP : 12345 1. ID : 123 2. NUME : M 3. PRENUME: R 4. MEDIE : 8 5. CNP : 1234 Pe scurt: Cum sterg un bloc de text atunci cand o linie din el trebuie eliminata? Ma puteti ajuta cu o idee?
  5. In principiu, facultatile din Germania / Olanda / Belgia / Danemarca. Technical University of Munich, Delft University of Technology, LMU Munchen sunt cateva.
  6. Multumesc frumos pentru sfat, Nytro! Din fericire, nu se pune problema de bani, insa as vrea sa urmez o facultate in afara si consider ca un internship pe perioada verii mi-ar spori sansele considerabil la facultatile la care aspir. Imi place sa programez si nu vad asta ca pe o munca in timpul verii. Plus, as capata multa experienta, nu neaparat intre ale IT-ului. Multumesc frumos oricum pentru tot!
  7. Salut. Am 16 ani si sunt clasa a XIa. Vara viitoare as vrea sa ma angajez undeva, eventual un internship in domeniul IT ( C++ / JavaScript ). Intreb oameni cu experienta: Exista firme care angajeaza tineri de acest gen? Stiti cazuri? Majoritatea angajeaza studenti, nu stiu pe nimeni de liceu care a urmat aceasta cale. Pot spera la un post la aceasta varsta in acest domeniu? Multumesc anticipat!
  8. Intr-adevar, am copiat eu gresit. In codul meu am citit si randurile [ i ] si coloanele [j]. Am reperat greseala. Eu egalam elementele matricei cu elementele noului vectorului, si nu invers. In loc de a[1][j]=aux[l+1]; trebuia sa scriu aux[l+1]=a[1][j]; Multumesc frumos, daca mai am intrebari voi incerca sa adaug comentarii la cod. Seara buna!
  9. Buna ziua. Sunt elev in clasa a Xa. Doresc pana la toamna sa ajung la un nivel avansat in C++ :-). Astfel, trebuie lucrat mult. Avem urmatoarea problema, de pe un site al carui nume nu are rost sa il precizez, pentru a nu face reclama. Cu un search pe google, puteti gasi fara probleme. Se dă o matrice cu n linii şi m coloane şi elemente numere naturale. Să se determine mulțimea formată din elementele distincte ale chenarului matricei. Eu am gandit in felul urmator. Parcurg linia de sus & jos si coloana stanga & dreapta, iar elementele sa le pun intr-un vector ( si ulterior sa afisez vectorul ). Am incercat sa pun toate elementele intr-un vector, in schimb pe consola imi afiseaza 0 0 0 0 0 0 0 etc. Rugamintea mea este sa ma ajutati si sa imi explicati de ce imi afiseaza 0. In capul meu, merge bine programul, fiecare element ii este atribuit lui a[l+1]. Va multumesc frumos pentru atentie, imi cer scuze pentru aceasta intrebare de incepator, dar nu gasesc pe net vreun raspuns. Mai jos aveti atasat codul. #include <iostream> using namespace std; int main() { int n, m, i, j, a[105][105], aux[600], l=0; cin>>n>>m; for(i=1; i<=n; i++) { for(j=1; j<=m; j++) cin>>a[j]; } for(j=1; j<=m; j++) { a[1][j]=aux[l+1]; } for(i=1; i<=n; i++) { a[m]=aux[l+1]; } for(j=m; j>=1; j--) { a[n][j]=aux[l+1]; } for(i=n; i>=1; i--) { a[1]=aux[l+1]; } for(l=1; l<=(n*2+m*2)-3; l++) cout<<aux[l]<<" "; return 0; }
×
×
  • Create New...