Jump to content

HateMyJob

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by HateMyJob

  1. Unde aplic ? Imi place sa ma plimb cu masina
  2. Multumesc de raspunsuri ! Deci sa inteleg ca se poate face un venit si din bug bounty, numai ca nu este ceva sigur sau ceva constant ? Deci s-ar putea sa existe perioade cand nu castigi mai nimic si perioade cand castigi mai mult ? Aceste bug bountyuri, sunt de obicei organizate de companii pe o perioada de timp, sau pur si simplu incepi sa incerci sa gasesti vulnerabilitati in companii (fara sa faci exploit ? e legal asa ceva ? ) si anunti ce ai gasit companiilor ?
  3. Si eu tot pe partea de offensie as fi mai inclinat sa merg, ca un sfat, crezi ca e o idee buna sa raman pe pozitia de Full Stack dev momentan si sa lucrez spre obtinerea Comptia Security+ mai intai ? (dupa ce termin facultatea). Daca ar fi sa ma las de job si sa studiez full-time aceasta ramura, cu aproximatie, cam ce interval de timp crezi ca e rezonabil ca sa pot incepe sa scot si ceva bani ? (cat sa traiesc ) Multumesc mult de raspuns.
  4. Salut ! Am mai avut vreo 2 conturi pe forum dar le-am uitat parolele. Vin si eu cu o rugaminte, sunt in cautare de niste sfaturi in legatura cu ce pasi sa urmez in viitor, de la niste oameni cu mai mult experienta de viata (astia sunteti voi). Incep cu ceva scurt despre mine, am 22 de ani, termin facultatea cu o diploma in "Computer Science" anul asta la inceputul verii daca totul merge bine la examene, am lucrat 1 an la McAfee ca si intern (nu am invatat foarte multe, bazele limbajelor de programare, baze de netwroking si security, sa joc ping-pong), si momentan lucrez full-time ca si Full Stack Developer (python, Django, JavaScript, React, docker stuff) la o companie din Londra (sunt in Romania momentan ca na, covid). Deci in astia 2 ani cat am lucrat am fost mai mult pe partea de development, ma pot adapta la orice limbaj de programare (python si Java sunt mai increzator), dar m-am cam plictisit si nu prea e exiting, mereu am fost pasionat de securitate cibernetica si vreau sa ma mut pe partea aceasta. Alta problema ar fi ca nu prea vreau sa ma intorc in strainatate, deci trebuie sa fie ceva sa pot face remote. (In Targu-Mures nu stiu daca sunt multe oportunitati). Nu stiu de unde sa incep sa fac aceasta tranzitie, skillset-ul cred ca il pot acumula in timp si pot gasi resurse, dar nu stiu pe ce ramura a securitatii ma pot duce (aici o scurta prezentare m-ar ajuta), daca imi trebuie certificari si spre care sa ma duc (de mentionat aici ca pentru certificari gen networking sau CEH pot fi sponzorizat si de compania unde lucrez momentan), si daca trebuie neaparat sa ma angajez la o firma care are program full remote sau daca pot face un fel de freelancing ? (ca si goal undeva la 1000€ pe luna mi-ar fi suficienti mie). In concluzie (ca la bac), cateva sfaturi despre ce reprezinta aceasta ramura de securitate cibernetica, cum imi pot incepe drumul spre ea si unde trebuie sa tintesc m-ar ajuta enorm. O zi buna in continuare !
×
×
  • Create New...