Jump to content

lovekilz

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lovekilz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. Tu , dute frumos trage o laba si calmeaza`te ca ai luat`o razna virgin obosit. Nu ti`am cerut tie personal , si nu sunt eu vinovat ca esti atat de idiot incat nu esti in stare sa iti achizitionezi un server , nici eu nu am bani dar asta nu ma opreste sa ma descurc imbecilule. Si sa moara mata pana la urma , ca a fost o vaca infecta careia ia fost lene sa faca o muie. Si ca sa ma pis pe tine cu tot respectul , in momentul de fata nu am nici 100 lei in buzunar si nu ma opreste sa am 8 dedicate nu 1. asa ca iati`o la muie dragul meu , poate iti vine mintea la cap. Toata stima si respectul. @Brenin ms , am rezolvat pana la urma, si nu a fost nevoie sa mor.
  2. Salut , nu prea am postat pe aici , nu sunt genul sa ma bag aiurea in seama Anyways , as vrea un pic de ajutor. Am un tovaras care foloseste mai multe vps/vds`uri pentru a da flood unui ip. As putea si eu face acelasi lucru insa toate vps/vds`urile mele sunt pe freebsd. Se poate o idee sau poate chiar o rezolvare cum le pot folosi pentru a da flood unui IP ? PS: Tin sa precizez ca nu este vorba de vre`o razbunare stupida , sau plictiseala de oligofren in a da flood la servere de cs sau alte tampenii . Este ceva personal iar ce am tras eu de pe urma celui care acum vreau sa il floodez este mult mai rau. Multumesc anticipat. Stima
  3. Am gasit acum ceva timp un cookie generator ft ft calumea.si il tot folosesc .. e ft bun , functioneaza calumea. Site: Website Download Programelu: Download Scuze descrierea .. dar am facut`o in dorul lenii .. am zis sa nu fiu si eu degeaba pe aici.
  4. ti`am dat pm cu id'ul meu. sa discutam
  5. cril codul e facut de mine... deci nu te astepta la seo din partea site'ului deocamdata. nu sunt coder.. am anumiti coderi care lucrea la proiecte. si atunci pot garanta calitate. 1. De ce ai bagat Google Adsense? Crezi ca o sa iti dea vreun client/posibil client clickuri? l`am bagat sa verifice google site'u Donate la misto.. alt widget de plictiseala. E cumva vreun template si ai uitat sa stergi sau ai pus ca "da bine"? da.. e luat dupa net si aruncat pe site si ofer servicii pt alti cu template'uri luate dupa net.. daca puneai o intrebare mai stupida durea. Terms of Service | End Users License Agreement am vrut sa le scriu dar ma cam luat lenea. Ce faci tu nu se numeste webdesign. .. defapt exact asta se numeste pot face si templates doar psd ca tot webdesign se numeste.. cred ca cuvantul care il cauti e webdevelopment. Oricum saptamana asta o sa schimbam site'u .. o sa punem varianta profesionala .. ca asta e prea de gaming.
  6. Photoshop / flash [depinde de proiect] si putin ilustrator . Apreciez lectia de limba romana , dar nu e greseala gramaticala . Toti apasam taste gresite in timp ce scriem
  7. da stiu.. o sa creez si o descriere proprie dar site'ul este activ de 1 luna asa.. am luat cateva proiecte si nu prea am avut timp. La vulnerabilitatea LFI ... nu prea ma ocup eu .. am un coder care mi le codeaza. eu fac html/css si ft putin php. oricum sunt in cautare de un coder priceput momentan cu ceva timp pe mana pt cateva proiecte. Oricum eu am deschis serviciul sa ii zic asa din cauza ca am observat ca toata lumea vinde site'uri de cacat pe banii multi.. si cum mi`a placut sa fac asta a fost o pasiune sa zicem asa am zis sa fac si eu ceva banii din asta .. + ca lucrez mult mai bine decat firmele de webdesign la ora actuala si mult mai ieftin.
  8. DE CE NOI ? In primul rand, pentru ca preturile practicate sunt cele mai mici de pe piata. Dorim sa fim corecti fata de clientii nostri stiind ca majoritatea firmelor din domeniu practica preturi mari sau foarte mari, neavand fundamente reale. In al doilea rand, fiindca atunci cand incepem un proiect il tratam ca si cum ar fi un proiect personal. Proiectele noastre fiind si cartea noastra de vizita. CE NE MOTIVEAZA? Motivul pentru care am avut initiativa crearii acestei firme a fost faptul ca tot mai multe persoane fizice si juridice au nevoie de o identitate on-line. Am observat ca cele mai multe site-uri si companii web nu stiu sa isi administreze identitatea on-line. Site-urile sunt de multe ori invechite si neoptimizate. Ramanand nepromovat site-ul ajunge o investitie neprofitabila si potentialii clienti pot fi indepartati. CU CE VA AJUTA PREZENTA PE INTERNET ? Site-urile de prezentare aduc clientii mai aproape de dumneavoastra. Afacerea dumneavoastra merita o prezenta pe Internet de succes. Prin DemonikDesign puteti avea acest lucru indeplinit. Extinde aria de publicitate, in sensul ca oricine acceseaza adresa web a companie poate sa afle un volum mare de informatii despre organizatia sau compania respectiva. Reduce costuri si timp, in sensul ca multe companii cheltuie sume mari pentru a oferii informatii prin telefon sau alte mijloace. CE TREBUIE SA STITI DACA VRE`TI UN WEBSITE ? Dac? vreti sa “comandati” un website, ar fi bine sa stabiliti in prima faza urmatoarele aspecte: Care este industria in care activati? In ce consta activitatea firmei pentru care este realizat site-ul? Care este scopul lui? Care sunt obiectivele pe care sa le atinga? Pe termen scurt dar si lung. Ce imi propun cu acest site? Ce tip de public targetez? Care este profilul vizitatorului? Ce nume de domeniu este cel mai potrivit? Este necesara achizitionarea de subdomenii? PORTFOLIO Website Tin sa precizez ca preturile sunt foarte mici din cauza ca suntem la inceput .
  9. lol.. deci ma pis pe mine de ras=)) cat despre faza cu banii inainte.. Varule ti`ai meritat`o pe deplin
×
×
  • Create New...