Jump to content

7Error

Active Members
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 7Error

  1. Flama cred ca l-o fi spart ! Anyway : Cum ati reusit ? Is noob la astea da vreau sa invat ! :roll:
  2. @ !_30 : Te rog sa mai pui odata linkul , rapidshare.ro nu merge
  3. 7Error

    [tw8]

    ' Salut ! Ce cuvant fara pic de rezonanta Neutral ' Oricum , Salut tw8 ! 8)
  4. 7Error

    hy all...

    Din pacate serinia cred ca a plecat , pacat :cry: , faceam echipa de crackeri :twisted:
  5. Te duci la librarie sii spui vinzatoarei : Stit , 7Error mi-a spus sa vin aici . -OK. -Unde e cartea mea ? -la 7Error BTW : Depinde ce vrei sa stii , daca vrei ceva mai special cum ar fi programare , retelistica , iti vor trebui niste ebook ( sau carti cu file :shock: )..
  6. Double lol : 1.Ii multumesti administratorului si 2.Cein le spune la toti bun venit ! :roll:
  7. 7Error

    hy all...

    @ serinia : Salutare . Zici ca iti place Python ? Ma bucur ca vad oameni care l-au studiat , de cat timp il stii ? Si de unde l-ai invatat ? Sunt curios si eu Cati ani ai ?
  8. 475 TB torrentele descarcate . Fiserul torrent e de kb .
  9. 7Error

    Hello.

    Sunt unele mici greseli , dar vor disparea , incearca sa vrbesti mai mult romaneste si ai sa vezi cum progresezi , oricum e bine si asa . Welcome to RST :twisted:
  10. 7Error

    un fel de warez

    Il stiam , nu este warez . Pe de o parte este pe cealalta nu este . Este deoarece numai unele le poti downloada ( Demo - jocuri ) si nu este ca nu pe toate le poti down... :wink:
  11. 7Error

    New changes

    Trisezi , nu-i corect , deja ai 150 de puncte :shock:
  12. copy-paste mare branza , am citit si eu asta acum mult timp in computer bild . It`s old :roll:
  13. @ Ras : N-a apucat sa dea copy-paste la tot , kidding the_branch
  14. 7Error

    New changes

    Eu vroiam sa stiu ce-s cu ele , doar atat . N-am nevoie de puncte , si nu ma ocup cu defaceul si nu prea dau copy-paste . Nu cred ca asa faci puncte / experienta , blabla . dar ma rog :roll:
  15. 7Error

    New changes

    Nu stiam unde sa postez , daca nu e bine , mutati topicul , ma rog :roll: : Am vazut ca ati facut ceva nou , mai exact asta : Puncte: 0 Nivel: n00b Activitate: 0/20 Experienta: 0% Cum faci puncte ? Nivelul e dupa puncte , asta stiu , dar activitate ? Nu inteleg cu activitatea si nici cu experienta . Explicati-mi si mie astea
  16. @ Cartus_C : Foarte bun . @ cein : Unii il stiau ( ca tine ) unii nu-l stiau , nu-l ' descuraja ' . A postat ceva important / frumos
  17. 7Error

    RST Meeting [2]

    As veni si eu dar distanta e mare , la vacanta poate daca nu voi fi ocupat
  18. @ petra45 : NU EXISTA PROGRAM DE FURAT PAROLELE LA YM Cu asta se ocupa doar lamerii . Probabil asta e meseria ta de viitor @yuriyuri : Te crezi mai destept ca el ? ) Si tu esti n00b , ma intrebai cum transfer banii de pe un cont bancar pe altul . Nu mai vorbi despre cineva cand nu esti peste el , sau cand stii ca nu esti bun in domeniul acesta .
  19. Sau pentru mesaje : *ri# , exemplu : *ri#ce faci ?
  20. 7Error

    Concurs

    Nu ca suntem prieteni sau ca tin cu el , dar the_branch are cel mai frumos banner
  21. Iti pot da , era un programel YMessenger Status parca , oricum mai sunt si altele , nu am mai folosit de mult , dar sunt :wink: @ JoKeR : Asa-i , fiecare face ce vrea , ii dadeam doar un exemplu .
  22. Marfa , merci mult
  23. E facut de tine ? Nu inteleg rostul , daca sunt atatea , de ce mai faci si tu ? Nu ca o iau ca o jignire ( sau ca altceva ) dar faceti si voi ceva mai frumos , asta e bun ca te mai ' intareste ' in Visual Basic ( in VB e facut nu ? ) . Uite : daca esti de un nivel mediu , fa in Visual Basic ( sau alt limbaj ce il stapanesti bine ) un program pentru negative . Sa lase mai jos muzica si sa inregistreze negativul . Programe din acestea nu prea exista , defaot nu exista , daca faci unul ca acesta vei fi laudat , iti spun eu
×
×
  • Create New...