Jump to content

LordZ32

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LordZ32's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. despre wmic diskdrive get serialnumber am citit ca este ok pentru pentru Hdd-uri atata timp cat nu sunt in raid puse. Seria care o intoarce este identica cu cea dupa ele. Problema apare pentru stik-uri .
  2. salut, sunt foarte interesat de cum se face o identificare coercta a "seriei unice" pentru stick-uri si hdd-uri. Ideea e ca am observat ca programe ca usbdeview sau usbhistory, scot cateodata serii diferite pentru acelasi usb si nu imi dau seama de ce. Si in regedit ->local machine ->system ->conteolset001 ->enum -> usbstor , nu este cateodata aceiasi serie ca si in programele mentionate nici in setupapi. Care e seria coerecta !? Multumesc
  3. as dori si eu o invitatie. mersi anticipat id:lordul3tz
  4. singurul free este cel oferit de romtelecom din cate stiu. din pacate ei tot au probleme cu conexiunea spre server. partea buna e ca dac? redirec?ionezi apelul spre nr alocat contului tau de voiceip, cu toate ca nu poti pe moment sa te conectezi sa vezi nr privat ce te suna, in 2 -3 zile cand isi revine seviciul nr o sa fie acolo. daca ai nevoie de cont acolo ti-l ofer cu placere. eu am scapat de "nebuni"
×
×
  • Create New...