Jump to content

Aripipevant

Active Members
 • Content Count

  553
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Aripipevant last won the day on May 30 2015

Aripipevant had the most liked content!

Community Reputation

69 Excellent

About Aripipevant

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 04/10/1990

Converted

 • Location
  @media screen
 • Interests
  Web Designer
 • Occupation
  Freelancer

Recent Profile Visitors

1178 profile views
 1. Era de asteptat... odata ce am vazut ca majoritari la pezenta sunt cei peste 45 de ani. S-a dus pe pula tot. Dar... totusi 50% e imposibil.
 2. Pai pune-l oriunde altundeva inafara de host-ul tau daca nu e free. Nu inteleg care e intrebarea aici.
 3. @BLKoldSUN, bravo. Pune un max-width la imagini ca da pe afara si arata urat asa.
 4. Acuma si spatiu, si free nu se poate. Continua sa creezi conturi si sa te milogesti singur pentru un spatiu.
 5. Ce indrugi man? Eu la 20 de ani am ajuns sa fiu programator junior, pe front end mai mult, este drept. Tine de tine ce vrei, daca vrei sa freci menta toata ziua, asta faci, daca te gandesti la $ din prima, ramai rezerva. Tu decizi, alegerea e a ta. Si nu, n-am facultate si inca sunt in dilema cu ea, si as face-o si nu.
 6. Daca descarci pe foldere o sa mearga cu siguranta.
 7. Imi place sa o rup tare scaldat in bere in fiecare weekend, asa-mi relaxez creierii si-mi uit gandurile grele. Plm, nu e un hobby neaparat, prinde bine si mai bun tratament nu gasesc. P.S. @Nero4, nu vreau sa te judec, ia-ti si tu o viata. Suntem programotori/programatoare dar ce ii prea mult ii prea mult.
 8. Americanisme de rahat. Nimeni Altu' o zice ca nimeni altu, pe beat.
 9. I-auzi, pula mea, da-ne si noua cateva sute de lei din averea aia a ta.
 10. Daca tot e offtopic: Sa ma cac pe mine frate de-am mai vazut asa ceva ))))))))))))))))))))))))))))))))))))) morr )) ne pare bine ca esti printre noi, Ilie.
 11. @ daatdraqq, nu ti-l face, iti face poza la el si pierzi garantia. Am lucrat la un service d-asta de reparatii si asta era procedura, primadata ne uitam daca e rootat, conta doar ce apare acolo la knox, nu conta daca i-ai bagat custom room sau nu.
 12. Cum am spus in https://rstforums.com/forum/100387-curs-web-design-starter-intermediate.rst , am revenit cu cursul pentru Front End Web Development complet. Nu l-am pus intr-un reply, ci am creat un nou topic ca sa fie cat mai lizibil, n-are de ce sa deranjeze. Ce sa mai spun? Am stat ceva timp sa-l structurez si sper ca timpu asta pierdut sa va fie de folos oarecand, asta daca nu sunteti labagisti si va lasati de invatat dupa acest mic curs. Va reamintesc ca cursu' asta e doar inceputul unei cariere sa zic asa, mai in deph (cum se zice) veti invata dupa multa multa practica si cand va veti lovi cu capul de perete, pentru inceput (dupa parerea mea) eu zic ca acest curs pentru Front End acopera destul de multe, chiar prea multe + ca in teacher note sunt specificate alte surse de unde poti invata mai mult. Structura e ca in celalalt, cu tot ce trebuie. Schema: Download: https://drive.google.com/file/d/0B4pn40S2LqsZS3Y3RS0xbmVpTEk/view?usp=sharing
 13. Nu merge mega? Daca e ceva, instalati extensia pe Google Chrome ca acolo sigur merge.
×
×
 • Create New...