Jump to content

Aripipevant

Active Members
  • Posts

    561
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by Aripipevant

  1. Corect. Subscriu la tot. De altfel, consider ca discutiile off-topic nu isi au rostul aici pe RST si atesta cat de slabi sunt unii. Cum ai putea sa mai organizezi cu astia evenimente ca mai demult? Gen TEX si Badea. Ei se pisa pe ei, nu stiu sa cearna o informatie.
  2. Interesant mod de a gandi. Gen tu ai indoieli in privinta medicilor dar totusi iti e frica ca COVID te ucide. Bai frate, la ce scala de manipulare ati ajuns. Fiti rationali. Constat ca unii ati ajuns sa fiti oi pur si simplu. Cum stiti voi mai bine ca un medic? Nu-mi explic. E ca si cum un zidar vine tie sa-ti explice cum sa programezi. Hai sa fim barbati in pana mea ca pare-mi ca femeile au mai mari cohones ca multi dintre noi, barbatii. Se face atata propaganda falsa pentru niste simptome banale.
  3. Aceleasi simptome le-am avut si eu fara sa ma vaccinez. Eu cand mi-am pierdut mirosul si gustul simteam respiratia ca si cum as fi mancat 1kg de guma orbit, foarte interesant. In 26 de ani nu am avut simptome din astea si am fost diagnosticat de multe ori cu faringita si aproape mai toate bolile respiratorii tratabile. Iubita mea care nu a avut probleme respiratorii in viata ei de 2 saptamani nu are niciun simptom si stam gura-in-gura. Parerea mea despre tot cacatu asta e ca trebuie sa aiba grija cei care au stat periodic pe antibiotic pentru boli respiratorii de-alungu vietii. De asemenea, daca ai amigdalele scoase esti la risc pentru ca atunci faci aprindere de plamani mai repede (alias pneumonie), cum esti predispus sa faci si de la gripa, de altfel. Eu nu mi-am masurat oxigenatia (WTF?), dar am fost la medicul de familie care a fost foarte calm si mi-a spus ca nu e nimic specific virusului asta ci se comporta fix ca o gripa. Mi-a recomandat 3 zile azitromicina (preventiv) desi azitromicina aia cred ca mai rau m-a futut ca m-a slabit. Probabil nici nu trebuia sa o iau ca am luat-o si tarziu, la 3 zile de la pierderea gustului si mirosului.
  4. Dar despre 5G care a fost implementat la scala larga in Wuhan incepand cu Octombrie 31, 2019 ce parere aveti? Simptomele sunt aceleasi ca si cand ai fi iradiat.
  5. Te ajuta asta? https://github.com/Jam3/math-as-code
  6. Era de asteptat... odata ce am vazut ca majoritari la pezenta sunt cei peste 45 de ani. S-a dus pe pula tot. Dar... totusi 50% e imposibil.
  7. Pai pune-l oriunde altundeva inafara de host-ul tau daca nu e free. Nu inteleg care e intrebarea aici.
  8. @BLKoldSUN, bravo. Pune un max-width la imagini ca da pe afara si arata urat asa.
  9. Acuma si spatiu, si free nu se poate. Continua sa creezi conturi si sa te milogesti singur pentru un spatiu.
  10. Ce indrugi man? Eu la 20 de ani am ajuns sa fiu programator junior, pe front end mai mult, este drept. Tine de tine ce vrei, daca vrei sa freci menta toata ziua, asta faci, daca te gandesti la $ din prima, ramai rezerva. Tu decizi, alegerea e a ta. Si nu, n-am facultate si inca sunt in dilema cu ea, si as face-o si nu.
  11. Daca descarci pe foldere o sa mearga cu siguranta.
  12. Imi place sa o rup tare scaldat in bere in fiecare weekend, asa-mi relaxez creierii si-mi uit gandurile grele. Plm, nu e un hobby neaparat, prinde bine si mai bun tratament nu gasesc. P.S. @Nero4, nu vreau sa te judec, ia-ti si tu o viata. Suntem programotori/programatoare dar ce ii prea mult ii prea mult.
  13. Americanisme de rahat. Nimeni Altu' o zice ca nimeni altu, pe beat.
  14. I-auzi, pula mea, da-ne si noua cateva sute de lei din averea aia a ta.
  15. Daca tot e offtopic: Sa ma cac pe mine frate de-am mai vazut asa ceva ))))))))))))))))))))))))))))))))))))) morr )) ne pare bine ca esti printre noi, Ilie.
  16. @ daatdraqq, nu ti-l face, iti face poza la el si pierzi garantia. Am lucrat la un service d-asta de reparatii si asta era procedura, primadata ne uitam daca e rootat, conta doar ce apare acolo la knox, nu conta daca i-ai bagat custom room sau nu.
  17. Cum am spus in https://rstforums.com/forum/100387-curs-web-design-starter-intermediate.rst , am revenit cu cursul pentru Front End Web Development complet. Nu l-am pus intr-un reply, ci am creat un nou topic ca sa fie cat mai lizibil, n-are de ce sa deranjeze. Ce sa mai spun? Am stat ceva timp sa-l structurez si sper ca timpu asta pierdut sa va fie de folos oarecand, asta daca nu sunteti labagisti si va lasati de invatat dupa acest mic curs. Va reamintesc ca cursu' asta e doar inceputul unei cariere sa zic asa, mai in deph (cum se zice) veti invata dupa multa multa practica si cand va veti lovi cu capul de perete, pentru inceput (dupa parerea mea) eu zic ca acest curs pentru Front End acopera destul de multe, chiar prea multe + ca in teacher note sunt specificate alte surse de unde poti invata mai mult. Structura e ca in celalalt, cu tot ce trebuie. Schema: Download: https://drive.google.com/file/d/0B4pn40S2LqsZS3Y3RS0xbmVpTEk/view?usp=sharing
  18. Nu merge mega? Daca e ceva, instalati extensia pe Google Chrome ca acolo sigur merge.
  19. Amu cu 4 topicuri pe acelasi subiect, poate la al 5-lea deschis ne vei intreba cum e la Harvard. Ca sa fiu pe subiect, o sa apara 4, 5, 6 cu pareri diferite si tot indecis vei fi. Ca recomandare, du-te dupa instinct.
  20. Parerea tuturor e ca mai bine o cumperi, mai ales daca tu profiti de pe urma ei. Daca nu iti convine sa o cumperi, o iei de la 0 si te uiti la fiecare bucata de cod, cine stie, poate ai noroc 1sa fie tema mare si dai peste cateva zeci de mii de linii.
  21. Tu deja vorbesti din perspectiva ta, din perspectiva unui senior, nu? Cand esti la inceput si te atrage asta si peste tot vezi N tutoriale si sugerari, unele bune, altele rele, nu stii de unde sa o iei si in ce stil, ierarhic, sau la plesneala. Cat despre floricele si altele, treehouse e peste pluralsight, lynda, educator si altele, explica atat de bine incat daca faci un review dupa ceva timp te simti patetic, uitand ca ai fost incepator odata. Sigur, daca ai deja cunostinte si vrei sa inveti ceva mai advanced, sigur nu e locul potrivit, dar daca esti un entry-level sau chiar middle, e locul perfect.
  22. Plm expert in VB si beginner in HTML ai de ... Salut!
  23. Deja trebuia sa ai peste 10000. De ce esti mincinos?
×
×
  • Create New...