Jump to content

Ossian

Active Members
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ossian last won the day on August 19 2018

Ossian had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

About Ossian

 • Rank
  Active Member

Recent Profile Visitors

2669 profile views
 1. Fața Verde - Gustav Meyrink
 2. Ossian

  Telefon mobil

  ceva prajit din cluj
 3. nah man, enjoy the trip! you will have great time here, also this forum is not the best place to ask such questions... i say you will have a great trip! Dobrodosli!!
 4. am prieteni care au comandat weed de pe deep web si le-au venit fara nicio problema, discretie maxima etc, si nu ai o treaba, amu tot o sa mai fie unu care pica de tap ispasitor, life is life.
 5. sau se pot instala pe orice distributie ca sunt grupate pe categorii, depinde ce te intere, vezi metapackages de pe site-ul oficial kali.
 6. 5 pliicuri de speed si esti good to go, glumesc desigur. Si eu am avut ture de noapte la fostul job, si cum au mentionat baietii mai sus, somnul sa fie somn, pe timp de zi, si seara mergi la munca linistit , nu mai fa chestii hardcore, ca iti futi si mintea si trupu, si ajungi rapind in cosciug.
 7. Meritocratia si Meritocratismul de Laurentiu Primo.
 8. printf("Hello World") cu asta esti aspirator de crypto, spor la minat
 9. mie personal imi place sa am cartea in format fizic , daca gasesc ceva pdf destul de important mi-l printez, daca stiu ca merita, daca nu , am mai citit si pdf-uri de pe laptop, dar prefer formatul fizic la carti. Spor la citit tuturor!
 10. in ultimele luni m-am axat pe carti tehnice, acum m-am apucat de Mastering Linux Network Administration.
 11. va bagati la CTF-uri? P.S: eu tocmai ce mi-am facut programul la toate discutiile la care vreau sa particip, merg doar ca spectator deocamdata
×
×
 • Create New...