Jump to content

Ossian

Active Members
 • Posts

  96
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ossian last won the day on August 19 2018

Ossian had the most liked content!

Reputation

22 Excellent

5 Followers

About Ossian

 • Rank
  Newbie
  Newbie

Recent Profile Visitors

5489 profile views
 1. eu pe partea de devOps sunt, ceea ce ma intereseaza e sa nu fie ditamai volumul de munca sa nu mai stii de tine, daca au sau nu on-call etc, ma gandeam ca poate sunt oameni pe aici care ar sti mai multe detalii. Si da, mai sunt in sky tower dar eu prefer full remote, ai voie sa faci asta daca vrei.
 2. Salutare, stie cineva sau a auzit ceva despre adswizz? Merita sa lucrezi acolo? Impresii/pareri? Multumesc.
 3. Nu te lasa sa depui bani direct de pe card, trebuie prin intermediul bancii....
 4. Salut, stie cineva o platforma ok pt cumparare/vanzare actiuni? (a nu se confunda cu exchange pt crypto)Am incercat pe webull, tzeapa ca doar daca esti american poti folosi, am incercat si interactive brokers dar acolo trebuie sa mergi sa vorbesti la banca bla bla, nu poti cumpara direct cu cardul de la ei de pe platforma... trebuie mers la banca blabla, too much of a hussle. Stiti o platforma calumea? Multam.
 5. Saliutare, ma poate ajuta cineva cu culegeri/carti de mate? online,pdf, sau in magazin daca stiti editura si le pot cumpara. M-ar interesa de la clasa a 5-a in sus. Merci.
 6. merge foarte bine cu orice baza de date pe baza de sql, also, daca ai infrastructura in amazon, are integrare directa cu cloudwatch, si poti sa iti iei metrici de acolo foarte usor si sa creezi tot felu de dashboarduri. Nu stiu cu alti vendori de cloud cum e.
 7. da, chestiile alea m-au atras si pe mine si din alte surse cica sunt destul de seriosi. la fel si eu, nu am fost afectat dar mna, o faza de genul asta nu da bine la imagine si am vrut sa mai aflu pareri. Mai am ceva din abonament oricum, ma decid dupa aceea dac raman tot la ei sau merg pe cactus. Si da, aplicatia mobila intr-adevar e ce trebuie. Ms de raspuns!
 8. Salut, vad ca folosesti NordVPN, poti sa imi spui parerea ta despre breach-ul ce l-au avut de suferit? Mai esti client in continuare? Edit: si eu il folosesc, acu ceva vreme mi-am luat tot asa pe 3 ani, era oferta buna, insa acum ma gandesc sa-l schimb, CactusVPN mi se pare iar ok.
 9. Fața Verde - Gustav Meyrink
 10. ceva prajit din cluj
×
×
 • Create New...