Jump to content

Ossian

Active Members
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

1 Follower

About Ossian

 • Rank
  Active Member

Recent Profile Visitors

545 profile views
 1. Salutare RST

  bine ai venit
 2. Spotify.com/ro

  si eu il folosesc de ceva vreme, dar nu m-am abonat, iti mai baga cate-o reclama asa dar pt mine e suficient cat ofera si gratis. De chestiile noi aparute cica nu beneficiezi
 3. no ma, io zic ca-i bun, l-as lua sa-mi apere cucuruzu de mistreti
 4. Certificari in domeniul Securitatii

  Intreb si eu o chestiune, daca ai studii in domeniu, de ce mai ai nevoie de certificari extra? Nu zic ca nu sunt de folos si bine-venite, dar ar trebui sa nu ai asa mare nevoie de ea, teoretic zic eu, acuma nu stiu cum decurg lucruriile defapt. Banuiesc ca e pe principiul ca daca stii treaba si demonstrezi asta, nu mai ai nevoie de hartii. Luminati-ma si pe mine va rog. Mersi!
 5. Ce carti mai cititi?

  Pe urmele lui Vlad Tepes - Radu Stefan Ciobanu.
 6. Tech is Life changing...

 7. Hello World!

  misto portofoliu ca veni vorba
 8. Hello World!

  da politicos nu stii sa ii zici la om, daca o scris asa frumos pe engleza? Prima impresie gg.. Bine ai venit Dorian
 9. Condamnare

  ei hai ca 5 luni e ok, pe net tot timpu se zic exagerari si exista batjocura. In alta ordine de idei, cum a zis si vatman32, nu e ca mai demult. Poate ca o sa ai masa de biliard, tenis de masa si dinastea, sala de forta etc. Daca e un raft cu carti, profita de ocazie si citeste intr-una . E si asta o experienta, eu unu sper sa treci cu bine peste ea! P.S: iti recomand Radu Gyr.
 10. Condamnare

  pe cutitari si dinaia cu chestii grave, nu ii baga in aceeasi oala cu altu care o facut ceva nu atata de grav... dar oricum depinde si tu pe ce motiv intri si in functie de asta te baga la dinaia care te intreaba ai scapat sapunul? sau din contra la cei care iti afirma AI SCAPAT SAPUNU!
 11. Este legala clonarea unui site?

  go big or go home , sa ploo cu bani!
 12. Help for me ? Password decyrpt ?

  romanian security team???
 13. si eu as dori o invitatie daca se mai poate, le-am incercat pe toate cele precedente dar nu a functionat niciuna. Mersi!
×