Jump to content

Ossian

Active Members
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ossian last won the day on August 19 2018

Ossian had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

2 Followers

About Ossian

 • Rank
  Active Member

Recent Profile Visitors

3186 profile views
 1. Saliutare, ma poate ajuta cineva cu culegeri/carti de mate? online,pdf, sau in magazin daca stiti editura si le pot cumpara. M-ar interesa de la clasa a 5-a in sus. Merci.
 2. Golemul - Gustav Meyrink
 3. merge foarte bine cu orice baza de date pe baza de sql, also, daca ai infrastructura in amazon, are integrare directa cu cloudwatch, si poti sa iti iei metrici de acolo foarte usor si sa creezi tot felu de dashboarduri. Nu stiu cu alti vendori de cloud cum e.
 4. da, chestiile alea m-au atras si pe mine si din alte surse cica sunt destul de seriosi. la fel si eu, nu am fost afectat dar mna, o faza de genul asta nu da bine la imagine si am vrut sa mai aflu pareri. Mai am ceva din abonament oricum, ma decid dupa aceea dac raman tot la ei sau merg pe cactus. Si da, aplicatia mobila intr-adevar e ce trebuie. Ms de raspuns!
 5. Salut, vad ca folosesti NordVPN, poti sa imi spui parerea ta despre breach-ul ce l-au avut de suferit? Mai esti client in continuare? Edit: si eu il folosesc, acu ceva vreme mi-am luat tot asa pe 3 ani, era oferta buna, insa acum ma gandesc sa-l schimb, CactusVPN mi se pare iar ok.
 6. Fața Verde - Gustav Meyrink
 7. ceva prajit din cluj
 8. nah man, enjoy the trip! you will have great time here, also this forum is not the best place to ask such questions... i say you will have a great trip! Dobrodosli!!
 9. am prieteni care au comandat weed de pe deep web si le-au venit fara nicio problema, discretie maxima etc, si nu ai o treaba, amu tot o sa mai fie unu care pica de tap ispasitor, life is life.
 10. 5 pliicuri de speed si esti good to go, glumesc desigur. Si eu am avut ture de noapte la fostul job, si cum au mentionat baietii mai sus, somnul sa fie somn, pe timp de zi, si seara mergi la munca linistit , nu mai fa chestii hardcore, ca iti futi si mintea si trupu, si ajungi rapind in cosciug.
×
×
 • Create New...