Jump to content

helllboyyy

Active Members
  • Posts

    101
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

helllboyyy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. Salut! Din cate vad telefonul are procesor mtk, deci softul se scrie cu spflashtool, fara sa fie pornit. softuri gasesti pe google, needrom, etc Daca da vreo eroare legata de bootloader incearca sa-l deblochezi, (in service o sa gasesti un box numit furios > pack 7> fly capitan> unlockbootloader si de acolo te descurci.
  2. M-am hotarat. nu merita sa fac un amplificator, costa prea mult piesele. un traf mai mare, racire, protectie, cutie, etc... Merge sa-i pun 2 chituri a cate 2 tda 7294in punte pe alimentare de 43v? in fisa tehnica spune maxim 35. Cu racire buna ar rezista?
  3. Vreau sa le folosesc pe 2 boxe de 12 inch full range. 300w RMS
  4. Salut. Am achizitionat un amplificator cu etajul final ars. Transformatorul in el e de 2 ori 30v.in spate scrie ca consuma 500w/ 8 ohm. Urmeaza dioda de curent continuu, de unde pleaca un curent de 43v spre 2 condensatori tot de 43v/ 22.000uF /fiecare(sunt enormi). Sunt pusi in serie, asfel rezultand la alimentarea finala un curent de 85v. (2 iesiri legate din aceiasi alimentare, fiecare iesire legata la cate unul din chiturile de amplificare) Am pus in bec de 220v 100w, si am masurat. Tensiunea scade doar cu 3,4 volti cand acesta este alimentat. Intrebarea e ce chit m-ati sfatui sa ii pun? un fet 400 si sa-l fac mono? rezista la 85v alimentare? Am gasit cateva super alternative Amplificator audio - MODUL AMPLIFICARE 2X380W - Okazii (156732069) Market InfoElectronica - detalii produs FET400 - mono 400W din Magazinul PsC-Audio Interesant tare am mai gasit un kit clasa D de 1 kw. la 2 ohm... foarte foarte ieftin... nu-mi spuneti de alimentare fiindca cu timpul o sa-i iau un traf pe masura Kit Amplificator audio Classa D 1KW Arad • OLX.ro video test Alta alternativa ar fi sa-i pun 2 kituri cu TDA7294 fiecare cu cate 2 integrate in punte, total 4. Pentru alimentare as putea sa pun cate un condensator pe fiecare canal in paralel? astfel fiecare alimentare ar avea cam 43v? Producatorul spune ca tda-urile alea se alimenteaza ±10V÷ ?±35V. Daca il leg de un radiator mare plus ventilator face fata? Nu vreau sa investesc multi bani
  5. Nu merge, crede-ma! Am prieteni cu diploma si peste tot cere experienta. Sa nu mai zic la firme mediocre fara diploma nici nu se uita la tine.
  6. Salut. Cred ca e un subiect destul de sensibil, mai ales in Romania pentru un tanar. Am 21 de ani, bacul luat, nu m-am apucat de facultate si nici nu o sa ma apuc. Imi traiesc viata destul de ok, in sensul in care nu o duc nici rau dar nici sa pun ceva deoparte nu pot. Intrebarea discutiei este voi ce sfaturi ati da celor ca mine? Ce specializari as putea face? sunt pe cont propriu deci iese din discutie sa ma intretina parintii 4 ani la facultate. Sa plec in alta tara? Da, dar unde? E plin de anunturi teapa pe net, cu locurile de munca... Daca m-as duce in Anglia, ce as face dupa ce ajung necunoscand pe nimeni? engleza mea e medie, deci ma descurc. Merita ca tanar sa dai la subofiteri in romania? Stiu ca pare putin cam ciudat dar cam astea sunt gandurile unui tanar aparent fara un viitor in Romania. Voi de ce v-ati apuca in romania? sau in afara daca v-ati duce? cum, prin intermediul carei firme?
  7. Vad ca singurul care are habar cat de cat e Tqcsu. Desi prima logica e daca combina aia e un intreg, cu boxele ei, evindent ca s-a calculat raportul perfect boxe combina, si subliniez, boxele ei. Nu ar trebui sa adaugi altele. De ce nu? Pentru ca: Imperdanta etajului final =6 ohm , evident si boxele au acelasi imperdanta. (vorbim de panasonik) Imperdanta boxelor combinei sony philips=6ohm. Ambele combine dezvolta o putere reala in jur de 35-40w/canal. deci boxele sunt compatibile. Ce se intampla daca pui in paralel cate 2 perechi de boxe : in paralel omajul se imparte la 2 deci, etajul final(finalii) va trebui sa suporte o rezistenta dubla. ce inseamna asta?, nu e o foarte buna explicatie dar, gandeste-te la un bec legat la un fir cu cativa mm mai gros. dam drumul la bec, cablul se va incalzi putin, dar becul va functiona. punem inca un bec. Filamentul ambelor va fi mai gros decat cablul in sine. cine va suporta mai mult efectul Joule?(caldura emanata de trecerea curentului electric)? cablul nu? Cam asa e si cu combina ta. producatorii care se respecta calculeaza etajul final sa fie la limita, la dublarea omajului. Deci e un rist 50/50 sa se arda finalii. Mai sunt multe de zis. depinde si de temperatura ambianta a aerului ce racesc finalii. Un final bine racit, poate debita de 10 ori mai multa putere decat puterea de iesire garantata. dar ce te faci cu alimentarea? e complex subiectul. daca le legi si serie, imperdanta creste, astefel combina avand si mai putin de suferit. dublarea impredantei face ca puterea sa fie dubla. 10 w la 4ohm =5 la o boxa de 2 ohm. Tine cont ca la dulblarea puterii de intrare la o boxa, presiunea acustica nu se va dubla si ea, va creste doar cu 3 decibeli. aproape ca nu simti.( abia la 10 vei simti ca o dublare de putere, adica iti trebuie de 400% mai multa putere) Daca vrei sa se auda tare, de 2,3 ori mai tare ca toate alea 4 boxe, cauta boxe cu SPl peste 92db/w.(probabil alea au randamentul de vreo 82db/w si neparat omaj de 6 ohm. si asa nu omori nici combina si se aude si mai tare ca toate alea. Sunt multe de spus. am incercat sa explic cat mai babeste, acum nu va luati de mine:)) daca este ceva neclar revii
  8. „Cimitirul”, de Adrian Tele?pan. Multumesc!
  9. Dragos hai ca-ti dau si tie una sa nu mai fii fustrat Am postat la market la fel de bine puteam sa le vand pe toate. Hai ca mai dau 2 pt cine se grabeste! ps:tu ai dat vreodata ceva gratuit? sau esti unul din ala care arunca cu critici peste toti?
  10. Gata,s-au terminat. daca din cei care au postat/trimis pm, nu le-au ajuns invitatia sa-mi lase pm. Ultimele 3 le dau pe schimburi, fiecare ce ofera
  11. liviu si mihaiela, am trimis. daca nu a ajuns, lasati pm
  12. Cum scrie si in titlu, ofer gratis invitatii filelist ( 6 mai exact), celor care au cel putin 5 posturi pe rst! Lasati mail! Care pierde oferta, pot face schimb; cu programele, alte conturi, un euro pe cosmote, etc
  13. deci nu exista mari diferente daca ii iau unul de 7200rpm. ? ps:viteza reala e de 40 mb/s
  14. Acer aspire V3-571G -i5 2,5Ghz up to 3,1 Nvidia gt 630 2 gb 6gb ddr3 hdd 500gb si pc vechi imi deschidea mai repede filmele, sau programele mari, trebuie sa recunosc ca odata pornite merg ca la carte. E vorba de cateva secunde.
  15. Problema este un hdd sata 2.5, copie foarte greu, dupa o partitie pe alta in jur de 22mb/s(film) iar in task-manager win8- cand copie, imi arata la 40mb/s disk-100%(usage). procesor i5, 6 gb ram, win 8/64biti Se deschide greu win abia instalat, in schimb, pe net, sau jocuri(crisys 2,3 ruleaza super) Rezultate Hdtune free- transfer rate - min-25mb/s max-70,3mb/s Averange:52,4 mb/s Acces time-21.2 ms Nu stiu cum a ajuns asta la maxim 70 ca la stik 3.0 port 3.0 nu am trecut de 50, 50 find varful. Merita schimbat? Ps la fel se mista si pe win 7, win 8 ruleaza chiar mai usor!
×
×
  • Create New...