Jump to content

xtmzone

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xtmzone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. Am rezolvat problema , rog un moderator sa inchida acest subiect . O seara buna .
  2. eusimplu , mersi pentru link , stiu cum functioneaza acel script din link , dar nu am reusit sa il fac sa faca ce vreau eu sa faca ! cl4ud1u , mersi pentru raspuns , sincer sa fiu am incercat cu mai multi " baieti priceputi " dar nici unul nu i-a dat de cap ( sa zic asa ... ) ! Daca nu o sa reusesc o sa platesc pe cineva sa ma ajute si cu asta basta , daca stii pe cineva pe aici pe forum care se pricepe bine pe domeniul asta , mi-ar fi de ajutor sa stiu cum il cheama ( ce user are ) !
  3. Va salut din nou , lucrez la un proiect mai bine zis ( un magazin virtual ) ! Ceea ce va cer este urmatorul script ! : Un script cu care sa pot uploada mai multe imagini ( eu adaug un produs in baza de date , caruia trebuie sa ii " atasez " 5 poze ) , am incercat diferite metode , nu a mers mai deloc , ideea este ca nu reusesc sa le si afisez , ceea ce as vrea eu ar fi urmatorul lucru : - Aleg cele 5 poze , uploadez ( ideal ar fi ca pentru fiecare produs , sa se creeze un folder in care sa fie uploadate acele 5 poza , un folder in root spre exemplu cu deminirea produsului ) , partea mai grea si in acelasi timp mai " nasoala " este afisarea acestor poze , in cel mai bun caz am reusit sa afisez o singura poza ) ! Cred ca nu mai are rost sa spun ca in baza de date vreau sa se stocheze doar link-ul care imagine ... ! Nu imaginea in sine , ca atunci ar fi si mai greu ... ! . Va multumesc mult de tot ! Am incercat tot ce am stiut eu , de aici in colo nu ma mai descurc , de aceea m-am hotarat sa apelez aici .
  4. xtmzone

    Factura PHP

    Multumesc tuturor pentru raspunsuri , sper sa reusesc cumva ... ! daca prin absurd nu reusesc , ma puteti ajuta unul din voi sa il pun pe un magazin virtual ? in functie si de timpul si chef-ul vorstru O zi buna.
  5. xtmzone

    Factura PHP

    Acolo cred ca iti trebuie JAVA ca sa iti poata face verificarile ... ! Stiu ca aveam eu prin calculator un script de genul acesta , o sa il caut si daca il gasesc ti-l dau ... !
  6. xtmzone

    Factura PHP

    Va salut , lucrez la un proiect pentru facultate mai bine zis la un magazin virtual , si acum mi-au cerut sa fac cumva sa generez facturi din site . Adica in momentul in care s-a efectuat o comanda pe site , administratorul site-ului vede ce comanda s-a facut , si cumva ( nu stiu cum ... ) pe baza acelei comenzi sa se genereze o factura ... ! Nu cred ca mai are rost sa spun ce ar trebui sa contina factura . Aveti idee ce as putea sa folosesc ? Am gasit pe internet niste chestii interesante , dar sunt doar aplicatii desktop, nici una din aceste aplicatii nu am putut sa o folosesc impreuna cu baza mea de date ... ! Muntumesc mult .
  7. ti-am trimis PM , astept sa ma contactezi !
  8. Va salut ! Dupa cum spune si titlul ofer : 2 x Invitatii pe : IPTorrents.com :: Where Speed Speaks 3 x Invitatii pe : Login 2 x Invitatii pe : iplay4 2 x Invitatii pe : SceneFZ - Torrent tracker. Tracking over 40.000 torrent files. 1 x Invitatie pe : http://freshon.tv 1 x Cont pe : SPEED.CD :: You're Home Now!! 1 x Cont pe : http://docspedia.org Pentru : Creeare unei teme pentru phpbb3 , dupa preferintele mele ! Cine este interesat astept PM ! Sau replay aici si discutam !
  9. Bun , mie nu imi place sa ma cert , imi cer scuze ca te-am jignit , suparat , enervat ! Eu am gresit ca nu m-am exprimat cum a trebuit ! Intre timp am rezolvat ! Multumesc inca o data pentru informatii si inca o data imi cer scuze ! Ce te rog este sa iti ceri si tu scuze pentru ca m-ai jignit ! Rog un moderator sa inchida discutia ca am rezolvat ! Multumesc
  10. Stii ceva [ stii ce i-a zis Vulpea la Arici ? ] !. Nu staiam ca esti asa destept ! Esti tu sigur ca Steam nu este o firma ? Ma bucur mult ca ma si eu cu cine sa ma distrez ! te rog frumos nu mai comenta la aceasta discutie ! Mersi 1 . Vorbeste frumos , eu nu te-am jignit in nici un fel ! 2 . Daca nu ai ce face sau te-ai plictisit si vrei sa pari destept cauta-ti altceva de facut cum ar fi sa te duci la " Copii spun lucruri trasnite ! " 3 . Nu inteleg de ce te-ai bagat sa discutie tu, in topicul creat de mine daca nu ai nici o legatura cu ce am cerut eu si nu poti satisface cerintele ! 4 . Da-ti un edit la replay-uri si sterge tot ce ai scris , ca dai urat pe pagina ! 5 . Cu asta am incheiat subiectul . PS : Daca mai e cineva care se crede la fel de destept ca si aceasta persoana cu un grad de intelegenta peste media umana ! sa se abtina de la comentarii , rog sa comenteze cineva care chiar vrea sa facem schimbul , sau care ma poate ajuta intr-un fel ! Multumesc pentru intelegere
  11. Deci stai sa te lamuresc , ce inteleg eu printr-un cont Steam [ care defapt nu este un cont steam , este o firma ] , un cont Steam este un cont si nimic mai mult , ce poti face cu acest cont de Steam este partea a doua ! Prin intermediul acetui asa zis cont poti achizitiona o serie de jocuri cu o oarece licenta ! Ca sa nu mai zici ca sunt cocalar/manelist/etc ! M-am facut cat se poate de inteles ? ! Deci pentru toti userii care nu au inteles ce vreau [ cu toate ca majoritatea celor care joaca pe un "servar" ( citez din memorie ) de Counter-Strike 1.6 , stiu la ce ma refer ! Deci vreau un cont de Steam cu jocul Counter-Strike 1.6 achizitionat / licentiat pe acel cont ! Oricum , multumesc de observatie "bogdannbv" , acum ai priceput cam ce vreau ? !!!
  12. Stiu stai linistit .. ! Vreau cont steam cu conter strike 1.6 , trebuie sa ingeleaga din start cine aplica aici ! Deci nu ma intereseaza doar contul , ma intereseaza un cont cu jocul counter strike 1.6
  13. Dau : - Invitatie FileList - Cont TorrentLeech - Cont freshon.tv - Cont HD-Bits.Ro - Cont torrentbits.ro Pe : Un cont de steam ! Astept raspunsuri !
×
×
  • Create New...