Jump to content

AronStone

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AronStone

  1. Asa e romanul vai de capul lui.. Nici explicatii nu stie sa dea, se uita numai la capra vecinului si rade de ea, a lui e deja moarta. Nu mai trebuie sa ma ajutati "prea-ultra-cunoscatorilor-si-prea-marii-inteligenti-ai-sulii", am rezolvat singur toate astea, macar sa-mi fi explicat si mie cate ceva, sa fi aparut unul sa zica, bai prostule, uite, RX e aia TX e aia, nu sa vina pe aici "a tot stiutorii sulii mele", bolnavi mintali care zic ca noi studentii nu invatam, cand colo, ce sa invatam, de la cine? Daca nu sunt profesori care trebuie sa te invete, ei stau toata ziua buna ziua la facultate si nu te invata nimic, ce te invata? Sa te joci pe calculator? Ca noi asta facem la facultate, ne jucam pe calculator, vorbim de copii, de casatorie, de altceva, de informatica nimic, si atat, in rest ce facem? Frecam menta, si apar cativa idioti pe aici pe forum sa zica ca e tot vina noastra ca nu invatam, ca deh, se baga ca musca in curul calului ca sa se afle si ei in treaba, a tot desteptii romaniei, care in 30 de ani, au stat cu musca pe caciula si nu au fost si ei in stare sa faca un protest ca sa poata schimba ceva in tara asta vai de mama ei si maine poimaine apar pe la TV sa le dea tinerilor din ziua de azi lectii de viata, cand ei nu au fost in stare sa schimbe ceva timp de 30 de ani. N-au fost in stare sa adopte o lege care sa le interzica tuturor persoanelor care au avut dosare penale dreptul de a mai lucra in vreo institutie a statului roman. O sa mai pomeniti voi de tinerii din ziua de azi, cand o sa rasara 2-3 si 1.000 sunt pe butuci cu intelectul, cam ca voi astia care va credeti destepti, cand colo habar nu aveti ce vorbiti! Puteti inchide topicul, bye!
  2. Omule, din cate vezi eu sunt disperat, nu sunt pe profilul automatica ca sa stiu ce e ala RX TX, eu la facultate am facut un singur curs de Arduino, si acolo invatam cum sa aprindem si sa stingem un bec fara tranzistori si alte chestii, eu astea le-am invatat acum ca trebuie sa stiu cum sa fac proiectul asta, si acum o sa-mi spui de ce am ales tema asta daca nu am invatat la facultate despre arduino, intrucat temele au fost date pe sub mana cum s-ar spune si a doua zi de cand s-au publicat erau toate luate, am fost la fiecare profesor si am intrebat, au mai ramas decat astea, si am zis sa incerc sa fac aplicatia asta. Nu stiu de ce unii sar cu fundul in sus ca nu punem mana sa invatam, dar de profesorii care creeaza astfel de teme pe cand noi la facultate nu invatam asa ceva ca nu suntem profilul de automatica ci informatica nu zici nimic! Cica "viitorul tarii", pai da, viitorul tarii sunteti voi astia mai destepti, care vor "mita" ca sa invatati pe cineva ca altfel nici nu-i bagati in seama!
  3. As dori daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu acest proiect pentru facultate, ci anume sa creez un spectrum wifi utilizand cipul wifi CYWM6935 si placuta leonardo pro mini, iar acel spectrum sa mi se afiseze pe un display, sa mai adaug aici ca acest proiect ar trebui sa fie "stand alone" anume sa-l pun cumva pe baterii fara sa fie conectat la calculator. Eu am asamblat piesele insa nu stiu daca sunt bine aranjate, am rulat programul gasit aici: Proiect arduino in python insa nu-mi afiseaza corect acel spectrum, stiu asta intrucat am telefonul in mana cu o aplicatie spectrum si compar rezultatele. Am observat ca in codul din fisierul "ArduinoSA.ino" este acel ledPin = 2, si nu stiu la ce foloseste. Mai mentionez ca proiectul este facut pe magistrala SPI. Eu am urmatoarele conexiuni: /** * Cypress RADIO module 12-pin connector pins * Note that VCC=logic=3.3v * Name: GND VCC IRQ RESET MOSI SS SCK MISO GND PD * Pin: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 (aici sunt pinii de la cip, gasiti documentarea aici: https://www.mouser.co.cr/ds/2/100/CYWM6935_38-16013_0C_V-42521.pdf) * Arduino: - +(3,3v) Neconectat D6 D11 D7 D13 D12 - PULLUP(nu stiu ce inseamna, nu l-am conectat) (iar aici sunt pinii de la arduino) */
×
×
  • Create New...