Jump to content

player123

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

player123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Si eu stiam ca wordpress este m-ai securizat dar din ce am auzit este ca nu prea poti sa faci asa ceva cu wordpress ( cea ce vreau eu sa fac ). Asa ca caut o persoana priceputa in php sau in ce limbaj este mai sigur, sa puna la punct un script de muzica online ( mai multe detalii prin pm ) bineinteles contra cost. Cei care se pricep si stiu sigur ca pot sa faca asa ceva va rog sa-mi dati un pm cu id-ul vostru de mess sau v-om discuta prin pm-uri.
  2. Va salut, Ce cms imi recomandati pentru a imi deschide un site de muzica ? Unde se pot asculta + vizualiza videoclipurile si downloda melodiile.
  3. Mda, nu mai conteaza.
  4. Va salut, Am vazut inainte un topic creat de un utilizator in care zicea ca, cauta un site unde puteai sa scri un cuvant / propozitie si dupa un robot iti citea acea propozitie. Aveau mai multe optiuni, engleza ameri. , m.b etc. P.s : Acel site era postat de tex ( daca se poate sa-l postezi inca odata te rog frumos. ) P.s 2: Nu este google translate. O seara buna in continuare,
  5. Multumesc baieti. Astazi am luat sala. Pana la urma am facut numai de drpciv, n-am citit legislatia si nici n-am m-ai facut din carte. Am facut 2 zile de pe drpciv, 30 de chestionare / zi.
  6. Va salut, As dori sa va intreb de unde este cel mai bine sa invat pentru permisul auto ( Cat. B ). Drpciv / Codul Rutier ( 2011 ) / e-drpciv Pe drpciv e aiurea ca trebuie sa stau si sa caut pe google fiecare intrebare. Iar pe e-drpciv nu stiu daca alea sunt chiar bune, sunt unele persoane care ziceau ca unele raspunsuri sunt gresite. Deci, de unde este cel mai "corect" sa invat pentru permisul auto ? P.s : Doresc sfaturi de la cei care au luat permisul. P.ss : Am la dispozitie 1 saptamana, deci trebuie sa trag tare. Va multumesc,
  7. Multumim florin ! Sa ne traiesti !
  8. Sediul este situat cumva langa o scoala ? Sau vizavia de o biserica ?
  9. Va salut, Maine ma duc sa ma inscriu la facultate Romano-Americana, insa sunt indecis la ce sa dau. M-am gandit la aceste 2 variante : 1. Computer Science For Economics. 2. International Business Ambele sunt cu predare in limba engleza. Dar acum am stat si m-am gandit care este mai bun pentru viitor si bineinteles ca IT e mai important. ( Se castiga mai mult daca te duce capul ). Dar cu "International Business" daca stai si te gandesteti pe timp de criza firmele se imputineaza deci slabe sanse sa fi angajat + salariu "grosolan". Acuma problema este urmatoarea. Eu la scoala n-am facut Info / IT , mai mult m-am axat pe economie / mate / engleza. Asa ca vreau sa stiu daca o sa am sanse sa trec la facultate mai ales ca n-am facut nici o ora de informatica si daca se incepe de la 0 sau daca trebuie sa stiu si eu ceva din liceu. Ma scuzati pentru acest post lung si va multumesc pentru ca la-ti citit.
  10. player123

    Pareri

    Mai bubu vad ca ai prea mult haz in tine azi. Incerci sa faci o "gluma" ca asa o consideri tu dar se pare ca nici nu stii sa scrii corect. Incearca sa eviti topic-ul meu si mai pune mana pe carte.
  11. player123

    Pareri

    Salutare tuturor. M-am gandit sa deschid un site, dar sincer habar n-am ce sa deschid. De aia doresc niste sugestii / pareri din partea voastra. Daca tot va dati cu parerea sa-mi ziceti va rog si daca necesita vreun script sau nu. Vrea sa va zic ca NU ma intereseaza urmatoarele site-uri : * Comunitatile de cs * Tutoriale cs * Blog-uri * Hosting Doresc ceva de care sa fie de folos si sa nu-mi pierd timpul aiurea. Domeniu / webhost-ul inca nu sunt cumparat dar le voi cumpara de indata ce imi ziceti voi sa deschid. P.s : Nu conteaza daca ar trebui sa si investesc ca pe urma pot scoate din ads. Pot "investi" pana in 2-3 milioane, daca treaba merge ok mai investesc. Va multumesc, O zi buna.
  12. Ok, atunci deschid de diablo 3 / dota 2 , dar nu gasesc oameni priceputi in acest domeniu , daca te pricepi tu da-mi un pm cu id-ul tau de mess.
  13. Am zis poate gasesc vr-un scripter bun in aceasta comunitate. Stai linistit ca nici nu joc cs / samp , dar am si eu putin timp liber si am zis sa-mi deschid un server si mai scot un ban in plus decat sa stau degeaba. P.s : Daca nu te pricepi in acest domeniu te rog nu mai posta aici.
×
×
  • Create New...