Jump to content

halucin0g3n

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by halucin0g3n

  1. pai nu, dar eu mi-am cerut scuze, dar omul sare de zici ca i-am furat pestisorul de sticla din casa...
  2. Stai tu cu nasul in el ma, d-aia iti pute. enough said.
  3. pai eu nu sunt Castiel ala. Castiel e vreunu de a vazut ca a spus Nytro de Castiel, si si-a facut repede cont.
  4. n-am vreun motiv anume sa pun sursa, am muncit la ea 2 saptamani zi si noapte. ce ati facut voi sa meritati? faptul ca am pus executabilul e suficient, ca am gresit ca l-am pus cu o functie inactiva, e partea a doua, dar nu am vreo obligatie fata de vreun amanet de pe forum.
  5. imi doresti moartea gen, ti-am ranit sentimentele
  6. immortal, jur ca te porti ca si cum m-ai fi angajat sa-ti scriu tie vreun cod si ca te-am dezamagit manca-ti-as.
  7. pot uploada o varianta fara functia respectiva, nu ca m-ar interesa ce zice x y z de pe forum, dar ma simt aiurea. varianta noua ia usere dintr-un fisier si parolele din altul, daca ajuta cu ceva...
  8. bai, sincer nu stiu ce sa zic. nu vreau sa para nici ca ma trag pe cur, nici ca vezi doamne, ca stai asa ca nu-i asa, ca car ca mar. sincer, functia respectiva am folosit-o in testare. nu este activa, scannerul fo0loseste alta functie. imi cer mii de scuze.
  9. sau vrei sa vezi daca poti sa folosesti tunnelier pe ele?
  10. tie iti trebuie sa vezi daca ai public_html accesibil pe no-loginul ala, nu? ca intrebai de pagini web pe ele
  11. un ftp login checker cred eu ca iti trebuie
  12. mergea si celalalt link, dadeai tu sa iei fisierul prin downloaderul lor.
  13. merge. avea 3mb executabilul ca a fost compilat static cu toate librariile necesare ptr. portabilitate.
  14. mersi, acum lucrez si la un vnc brute, intampin cateva belele cu socket-urile dar o sa-l fac si p-ala
  15. sadiq, mass e doar un script bash, modifica-l sa se potriveasca nevoilor tale. l-am facut la repezeala.. chiar nu e important
  16. Salut, Plictiseala m-a impins sa fac si un smtp scanner & brute forcer. Scanner-ul este f. rapid si simplu de folosit. Ruleaza doar pe linux x64. Trebuie sa va configurati voi userele si password-urile in users.txt si pass.txt. Am pus unele de proba doar. Scanner-ul se executa in felul urmator: ./brute 800 -b 173.201 users.txt pass.txt Serverele sunt salvate in sparte.txt in formatul urmator: test:test 84.201.59.220 Am inclus in arhiva si doua script-uri ptr. a fi mai usoara lucrarea cu scanner-ul. Avem: a si mass Editam fisierul a ptr. a schimbat comanda de executat si rulam ./a ip.ip port Ptr. scan pe clasa A avem fisierul mass pe care-l rulam ./mass a b port unde a = clasa a si b = clasa b de la care sa porneasca. Daca rulam ./mass 5 100 22 o sa ne scaneze 5.100, 5.101, 5.102 pana la 5.255 Daca rulam ./mass 5 0 22 o sa ne scaneze 5.0, 5.1, 5.2 pana la 5.255 // Removed Succes!
  17. Salut, In ultimele zile am lucrat la un scanner & brute forcer ssh. Mi-a venit ideea cand am dat intamplator peste o sursa de pe net fulg.c In fine, din codul sursa de la fulg.c, am ajuns sa schimb peste 90% din cod. In primul rand, scannerul permite executarea de comenzi pe serverele ghicite, in al doilea rand o sa mearga numai pe sisteme linux x64. Cum poti rula comanda de scan: ./brute 800 -b 80.242 passfile 22 "uname -a" Uname -a este comanda rulata pe servere. Aveti grija la ghilimele ptr. comenzi mai lungi de un cuvant, unde exista spatii. Serverele sunt salvate in sparte.txt in formatul urmator: root:password 84.242.202.220:22 --> Linux OpenWrt 2.6.33.5 #631 Mon Jun 27 10:04:08 NOVST 2011 armv6l unknown User:parola ip:port si rezultatul comenzii uname -a In felul asta vom stii cu siguranta ce prindem, cand prindem. Deasemenea poate fi folosit ptr. a urca automat arhive, pornit aplicatii, etc pe serverele prinse, ideea este sa fiti inventivi Am inclus in arhiva si doua script-uri ptr. a fi mai usoara lucrarea cu scanner-ul. Avem: a si mass Editam fisierul a ptr. a schimbat comanda de executat si rulam ./a ip.ip port Ptr. scan pe clasa A avem fisierul mass pe care-l rulam ./mass a b port unde a = clasa a si b = clasa b de la care sa porneasca. Daca rulam ./mass 5 100 22 o sa ne scaneze 5.100, 5.101, 5.102 pana la 5.255 Daca rulam ./mass 5 0 22 o sa ne scaneze 5.0, 5.1, 5.2 pana la 5.255 Download // REMOVED Succes!
  18. Deliric1 - Supravietuieste https://www.youtube.com/watch?v=gfe8XQapTuw am luat varianta acapella si i-am facut un beat. Sper sa va placa.
  19. show off nu inseamna ca iei lectii despre cum se face... doar se da lumea mare cu fel si fel de mizerii sparte/vulnerabile/etc.
  20. mi-e lene sa fac print. adminu oricum e parlit
  21. pumni in gura celor din echipa de mentenanta al providerului => net moca. Cum sa ai net moca in 3 pasi. 1. Se pandeste de la fereastra masina celor de la provider. 2. se coboara haotic pe scari 3. incercat discutat cu ei, gen "daca pana diseara nu merge netu, te toc data viitoare" + un pumn pregatitor in plina figura 4
  22. bai caterincilor, treaba e in felul urmator: "Asta este ideea mea de fud & stub concept in VB 6. E bazat pe runpe si criptarea se face in rc4." Am pus in practica un concept, nu am reinventat roata. Dãsteptilor!
×
×
  • Create New...