Jump to content

laky_spy

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

laky_spy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Eh, am decis sa raman la C ;P. AM gasit niste carti si tutoriale faine cu programare in C si cum sa creezi exploituri, overflowuri, si chestii.
  2. Este o problema foarte serioasa, mai ales cu noile legi votate/care vor fi votate in legatura cu telecomunicatia si relatiile client-provider. Daca cititi ce contine pachetul TELECOM care sper ca inca n-a intrat in functiune, ca este inca in procesul de votare, veti avea cosmaruri, nu gluma
  3. Care-i diferenta dintre C++ si C din punctul de vedere a greutatii de a le invata? Mai intai nu C ar trebui sa invat?
  4. Hello. Tocmai am descoperit acest loc pe net si mam inscris cu speranta sa invat inca cate ceva. Am 18 ani, ultimul an la liceu, si sper sa am o cariera in domeniul informaticii Am cunostinte de programare, am lucrat in tecut pe Pascal, Python, Lisp, si acum ma gandesc ca ar mai trebui sa lucrez cu ceva mai aproape de processor, cum ar fi C, sau chiar Assembly. La cine ar trebui sa ma adresez daca am intrebari? P.S.: Care facultate de informatica recomandati in Romania? Am auzit lucrui bune de facultatea din Iasi. Voi ce ziceti?
×
×
  • Create New...