Jump to content

Dezbracatu

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dezbracatu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Sa-mi bag pula in coliva,lumanrea,parastasu,grijania spovedania si impartasania la toti mortii tai,sa le ii iau lu mata pomana de 6 sap[tamani in pula,sa-mi bag pula in tamaia de la capu lu mata,sa-ti iau toti mortii in pula,sa-i scot din groapa sa-i pun in genunchi si sa le trag la muie.Sa le trag la muie la copii nepotii si stranepotii tai 20 de generatii de acum incolo,sa o fut pe nevastata in pizda cand o fi gravida si copilu tau din burta lu nevastata sa-mi suga pula.Sa-mi bag pula in ciorba si bomboana de pe coliva lu mata cand o face pomana de 6 saptamani,sa-i umplu gura cu sperama cand o muri la fel si tie si la toti mortii tai si la tot neamu tau. rusumihaicristian@gmail.com
  2. Acel cocalar obosit cu un signur neron lesinat a luat ban,comportament primitiv,o trasatura ADN care sa transmis din generatie in generatie in familia lui,dupa ce ca e prost mai si semnalizeaza.
  3. Baza de date veche de 16.000 de useri,dar nu asta de 33.000 ,am avut un idiot care a avut acces la dedicat (incredere) si de invidie ca l-am exclus a postato... dar are doar 16.000.
  4. Eu am o baza de date veche a unui tracker a carei activitate am inceput-o pe 22 Ianuarie,o luna si jumatate mai tarziu am schimbat sursa si nu s-au mai potrivit tabelele bazei de date la noua sursa,baza de date are 33.000 de useri (toti s-au inregistrat in decursul a numai 6 saptamani,aveam peste 2000 de useri noi in fiecare zi),care ar fi pretul corect pentru ea ?
  5. vizitatori in ultimele 24 de ore 737 Oferta incepe de la 500$ Nu prea vad pe cineva care sa plateasca 500 $ pentru un site cu 1000 de vizite unice pe zi ... Poate 20-25 de euro ... maxim.
×
×
  • Create New...