Jump to content

Salieri

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Salieri's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Pentru ca ma chinui cu Adscend. Ce am facut eu intr-o luna cu AdscendMedia, acum fac in 2 zile, maxim 3. Numai ca am nevoie de cineva sa rezolve chestia cu clicks.
  2. Nu platesc ma pentru click-uri, platesc pentru conversii. Puteti sa numai faceti offtopic va rog? Am pus doar niste simple intrebari in primul post.
  3. Date reale, inclusiv adresa, tot. Plus tax form, W-8, semnata de mana. Bine asta dupa ce te aproba ei...le dai prin mail.
  4. De pe AdscendMedia am primit banii. Acum lucrez cu Affillion.
  5. Foarte bine ... dar, trebuie avut grija de tot. Eu ieri am facut 80 dolari de exemplu, bani facuti in ~10-15 minute. Dar aici e problema ... am nevoie de click-uri din state. P.S: Sper ca nu incepeti cu chestii de genul: "du-te ba ca nu se poate". Se poate. Am o gramada de prieteni care au fost platiti, mii de dolari. Si totusi ... astept un raspuns pentru intrebarile mele, mersi mult .
  6. Salut baieti. Acum cateva luni am lucrat pe o retea CPA, am primit banii de la ei, ~400 si ceva de dolari facuti intr-o luna, si am decis acum sa ma apuc, m-am bagat pe o alta retea pe care se castiga mai usor, dar problema este aici ca le apare de unde vin click-urile. Eu obisnuiam sa aduc click-urile de pe filelist, puneam linkul meu in avatar. Dar cum aici nu prea am click-uri din SUA, am incercat sa mi le fac singur, am cumparat de cateva zile si un VPN de la HideMyAss. So, am dat un click, mi-a aparut pe site, apoi mi-am schimbat IP-ul, tot de USA, si cand am dat iar click nu a mai aparut pe site un click in plus, de ce ar fi? Pentru ca am sters si history, cookies, cache si tot. Deci, cum ar fi mai bine sa fac click-uri din SUA? Si pe langa asta, daca puteti sa-mi recomandati si ceva ... proxy/VPN sau ceva, cu care sa nu fiu asa usor de prins. Desi mi-au trimis banii pe alt site, completandu-mi tot cu VPN, vreau sa ma informez mai mult. Am mai citit pe aici pe forum, dar sunt exact informatiile pe care le vreau eu. Mersi.
×
×
  • Create New...