Jump to content

yoNut

Active Members
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by yoNut

  1. Buna ziua, Va deranjez cu o intrebare, nu sunt priceput in programare de aceea pun aici intrebarea poate sunt cunoscatori si persoane interesate sa faca acest mic soft/script contracost bineinteles. Am nevoie de un script care sa faca "scrape" in fb ads prin API dupa un cuvant cheie (sau mai multe cuvinte) si sa salveze datele intr-un xls. Date necesare in tabel: - link din reclama - link reclama in fb ads - nr de reclame rulate pe creativul respectiv - text reclama - link video. Cu stima,
  2. yoNut

    Vand Like-uri

    Am cumparat ieri 100 sa vad care e treaba si astazi toti care au provenit de la el au disparut
  3. Eu daca fac cerere cu site-ul meu si il respinge, apoi cumpar cont de la tine si pun reclama pe acel site nu imi blocheaza contul ?
  4. Aveti idee de ce primesc aceasta eroare? Am incercat si cu python 2.7 si cu python 3.3. Ambele pe acelasi Centos.
  5. Salut. Doresc sa cumpar smtp care trimit in inbox. Doresc sa mentionez ca nu dispun de foarte multi bani fiind la inceput de drum dar astept ofertele voastre. Va pot oferi in schimb liste de mail-uri cu utilizatori facebook pe o anumita nisa. Spuneti nisa si eu va fac lista de mailuri. Sau cumpar root de scan ! Astept preturile in pm
  6. Daca nu ai gasit adauga pe skipe sandra.denna2 Eu de la ea ma aprovizionam cu cupoane facebook la preturi relativ bune 6-7$ cuponul. In functie de campania care o avea ! Ultima data am avut ceva probleme ca nu a mers cuponul dar am primit banii innapoi fara probleme ! Ai vreo sursa de VCC pentru facebook ?
  7. Am nevoie de cativa euro pe webmoney. Nu am card atasat asa ca apelez la voi pentru un schimb cu paypal. E vorba de 3-5 euro !
  8. Ofer steam CS 1.6 in schimbul unui root de scan cu garantie 1 luna ! !
  9. Am 2 gifturi de Cs 1.6 . Daca esti interesat cat poti oferi pe ele si daca poti plati paypal !!
  10. Dau cele 2 gifturi pe 5 euro Orange sau 6 euro paypal.
  11. ce afacere mai e si asta ??? primesti 100 de euro si dai 50 bancar??
  12. yoNut

    Vand Root

    Vandut. Da`ti tc.. Scuze de dublu post !
  13. yoNut

    Vand Root

    Update - 5 euro paypal !
  14. yoNut

    Vand Root

    Titlul spune tot. Detalii mai jos. Cpu info Mem info: Astept in Privat cat puteti oferi pe el. Doar paypal ! Cea mai buna oferta il voi contacta innapoi !
  15. yoNut

    cumpar cpanel

    am eu o varianta nulled 100% functioneaza..acum cateva zile mi-am instalat pe host. Pm daca esti interesat
  16. yoNut

    STEAm ~vanzari

    cs 1.6 mai ai? sunt interesat !!
  17. Daca mai ai conturi cu cs 1.6 doresc si eu !!
  18. Dupa cum spune titlul vand 3 template-uri pentru joomla din categoria muzica/radio Template nr 1 . Link Imagine Compatibila joomla 1.5 , 1.6 Template nr 2 . Link Imagine Compatibila joomla 1.5 , 1.6 Template nr 3. Link Imagine Compatibila joomla 1.5 , 1.6 (disponibil si varianta pentru joomla 2.5) Preturile sunt negociabile...Astept ofertele voastre mai intai... Aceste variante de template sunt realizate dupa modele premium dar versiunea lor este unicata.Primul template ruleaza pe siteul radio247. Astept oferte.. Fara off-topic va rog P.S. Voi reveni si cu alte template, alte categorii.
  19. yoNut

    Salut

    //moderated: spam
  20. Nu are importanta... Like-urile de romania au preturi mult mai mari decat cele internationale... Daca gasesti pe cineva sa iti dea 500 like-uri de romania la 3-5Euro... da-mi si mie adresa de contact a persoanei
  21. esti interesat cum le fac sau din ce regiune/tara? Daca e vorba de tara sunt internationale
  22. Dupa cum spune titlul astazi fac o buna oferta cu like-uri facebook.... Singurul motiv pentru crearea acestei oferte este ca am nevoie urgent de ceva banuti in paypal... 200 like-uri - 1euro 500 like-uri - 3euro In afara like-urilor mai pun la vanzare 3 cupoane Facebook 50$ - reclama Valabile pentru - conturile care nu au folosit cupon promotional - conturile care au ca "Founding source" : paypal/card edited: Am uitat sa precizez - 3X50$=150$ la pretul de 5EURO Momentan nu dau mai mult de 500. Cei interesati sa lase reply ori PM.
×
×
  • Create New...