Jump to content

Kitikru

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kitikru

  1. Nu o sa te invete nicio scoala programare in adevaratul sens al cuvantului. Asta se invata singur. Daca esti in fata unui calculator cu acces la internet si ai nevoie de o scoala ca sa inveti programare, iti recomand sa te gandesti serios daca asta iti doresti cu adevarat.

    Am inteles, va multumesc tuturor.

    Imi puteti spune cu ce sa incep sa invat acasa? Stiu ca mai erau niste thread-uri, dar nu mai le am in bookmarks..

  2. Salut. Se pare ca a venit timpul sa postez si eu pe RST. Eu ma ocup de masini,le cumpar,le vand,le schimb etc si trebuie sa pun anunturiile cam din 2 in 2 zile ca sa fie mereu pe prima pagina( vedeti site-uri mai jos ). Ma tot gandesc la o metoda de a trece peste moderarea propriu ziua,dupa ce termeni se trimite anuntul in moderare. Faza este ca daca pun aceeasi marca de masina,se trece automat in moderare,daca pun alta marca de masina se activeaza automat. Ma gandeam sa adaug anunturiile cu un proxy,dar nu merge.

    Intr-un timp mergea chestia sa pun alt an de fabricatie,alta motorizare si un titlu care nu are legatura cu anuntul,dar nu mai merge.

    Este vorba de site-ul mercador.ro ( sper sa nu se considere reclama ). Cred ca ar fi de ajutor multor persoane daca am trece peste moderarea propriu ziua.

    Nu am specificat mai sus dar daca stergem anuntul initial si adaugam altul,in moderare anuntul va fi respins.

    Multumesc.

×
×
  • Create New...