Jump to content

Kitikru

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kitikru

  1. Va salut. M-ar interesa niste recomandari pentru o firma de optimizare seo pentru o colaborare lunga. M-ar interesa ceva ce ati testat sau sunteti siguri ca ei stiu ce fac, nu firme fantoma.
  2. Am inteles, va multumesc tuturor. Imi puteti spune cu ce sa incep sa invat acasa? Stiu ca mai erau niste thread-uri, dar nu mai le am in bookmarks..
  3. Salutare. Se merita sa urmez aceasta postliceala ? Daca are cineva mai multe detalii, il rog sa lase un reply ( se invata ceva? se gaseste un job dupa terminarea acestei postliceale, si daca da, in ce ramura ? )
  4. Dmitri Rogozin, un nou mesaj pe Twitter: Ei bine, domnilor din Romania, in curand va vom explica totul - cine sunteti si ce credem despre voi Dmitri Rogozin, un nou mesaj pe Twitter: Ei bine, domnilor din Romania, in curand va vom explica totul - cine sunteti si ce credem despre voi - International - HotNews.ro Interesant.
  5. Salutare. As avea si eu nevoie de niste like-uri la aceasta poza : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=843579312336094&set=a.843562842337741.1073741898.164353150258717&type=1 Este un concurs oferit de MegaProteine. Multumesc. PS: Daca aveti vreo intrebare despre fitness,va stau la dispozitie.
  6. Salut. Se pare ca a venit timpul sa postez si eu pe RST. Eu ma ocup de masini,le cumpar,le vand,le schimb etc si trebuie sa pun anunturiile cam din 2 in 2 zile ca sa fie mereu pe prima pagina( vedeti site-uri mai jos ). Ma tot gandesc la o metoda de a trece peste moderarea propriu ziua,dupa ce termeni se trimite anuntul in moderare. Faza este ca daca pun aceeasi marca de masina,se trece automat in moderare,daca pun alta marca de masina se activeaza automat. Ma gandeam sa adaug anunturiile cu un proxy,dar nu merge. Intr-un timp mergea chestia sa pun alt an de fabricatie,alta motorizare si un titlu care nu are legatura cu anuntul,dar nu mai merge. Este vorba de site-ul mercador.ro ( sper sa nu se considere reclama ). Cred ca ar fi de ajutor multor persoane daca am trece peste moderarea propriu ziua. Nu am specificat mai sus dar daca stergem anuntul initial si adaugam altul,in moderare anuntul va fi respins. Multumesc.
  7. In primu rand,nu sunt mesaje private.Sunt asa zisele mesaje care se lasa pe "perete" adica statusul.
×
×
  • Create New...