Jump to content

anonim50

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

anonim50's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. Salut, Imi poate explica cum lucreaza push notification folosit de 4tuning pentru chrome? Atunci cand intri pe site iti apare automat sa te abonezi la notificari. De acolo cumva esti adaugat intr-o baza de date (ce anume memoreaza pentru a te recunoaste? ), iar printr-un server - acesta face push notification la anumite intervale de timp. Se poate observa ca nu trebuie sa fi pe pagina lor pentru a primii notificarile, ci doar sa ai browserul deschis ( cum se intampla acest lucru - fara o extensie de browser? ) Va multumesc.
  2. Salut, Lucrez la o aplicație web unde am nevoie ca acesta să trimită push notification personalizat la user via browser (astfel încât dacă e posibil să trimită și pe mobile) zilnic sau săptămânal în funcție de cum dorește userul. Nu am găsit o metoda prin care userul să primească notificarile la un interval precizat de el chiar daca nu este activ pe pagina. Trebuie să folosesc un service Worker sau există și alte modalități? Mulțumesc de timpul acordat.
  3. Salut, Tocmai ce am invatat cautarea binara. Am cautat tot felul de utilizari a ei. Printre altele am gasit ca: *poate fi utilizata in sugestia de cuvinte dintr-un motor de cautare de exemplu *este posibil sa fie folosita in aplicatia Akinator pentru gasirea persoanei la care te gandesti?? (nu sunt sigur http://en.akinator.com/ ) *pentru testarea de procesoare ( http://cglab.ca/~morin/misc/arraylayout/ ) *pentru debugging Cele cu rosu nu am inteles prea multe, as dori o explicatie mai aprofundata va rog. Pe langa acestea, in ce activitati mai speciale este utilizata? Va multumesc.
  4. Salut, Doresc să încep lucrul la o aplicație și nu știu cum se numește algoritmul care mă poate ajuta. Doresc să adaug dimensiunile unui dreptunghi (lungime si lățime). Pe baza acestuia o să introduc dimensiuni ale unor dreptunghiuri mai mici care să le optimizez așezarea în dreptunghiul mare. De precizat că pot folosii mai multe dreptunghiuri mari de aceeași dimensiune pentru a cuprinde toate dreptunghiurile aferente.
×
×
  • Create New...