Jump to content

Românescu

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Biography
    Nationalist
  • Location
    dk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Românescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Românescu

    Loguri

    Nu ca as stii prea multe, dar eu n-am invatat asa )
  2. @Pugna Doar nu crezi ca incercam o duzina de aplicatii fara sa incerc si run as administrator la fiecare? Am vazut ca mai au destui problema asta. Oricum, cand am nevoie de clonare de mac trec pe ubuntu.
  3. Pe win7 ultimate x86 n-am avut sanse cu absolut niciun "tool" de genu' pentru schimbarea mac-ului. Nici cu setari manuale din registry sau alte modificari din device-manager.
  4. Folositoare o treaba d'asta. Am facut cont, se prezinta bine la viteza de up/down. Ms!!
  5. Si cine te opreste? Du-te in alta tara, ca in afara totu' e roz, vorba aia, umbla cainii cu covrigi in coada.
  6. OFF: Nu suntem buricu' pamantului dar nici pielea pulii, mai scoateti-va ideea asta penibila in cap. Considerati tara asta cea mai de cacat? Bun, in cazul asta va considerati pe voi insiva la fel, cu toata familia si cunostintele voastre. Daca nu va considerati, mutati-va-n pula mea, uitati-va limba si aia e - daca nu, taceti in pula mea! Daca ar fi s-o luam colectiv, nicio natie de pe planeta asta nu e inteligenta, majoritatea intotdeauna e aia prostita, care sta cu ochii beliti in tv si care practic nu stie pe ce planeta se afla. Romania - manele si ochi beliti la otv, USA - asa zisul rap (ma refer la ala comercial) care e echivalentul manelelor si ochi beliti la CNN,CBS si alte canale ce difuzeaza ce trebuie ca sa prosteasca prostii, restul tarilor LA FEL, DOAR CA DIFERA DENUMIRiLE. ON: Nu cred ca ideea asta va schimba intr-un mod real imaginea romanilor in afara, atat timp cat majoritatea oamenilor din orice tara, asculta orbeste de tv si de ce fac "romanii" din afara. Pentru o imagine corecta a noastra in afara, trebuie facuta diferentiera intre romani si tigani si schimbarea politicii mass-mediei din afara(ceea ce nu se va intampla) adica aceea de a difuza ce fac tiganii si catalogandu-i drept romani. Ce cred ca a avut impact, au fost acele defaceuri asupra siteurilor ziarelor/televiziunilor straine, dar daca un strain cauta pe google "romanians are" si apare inteligents, nu prea cred ca e asa impresionat.
  7. Pentru legionari - de Corneliu Zelea-Codreanu
  8. Pai din moment ce n-ai, baga-ti! Proxycap sau Proxifier impreuna cu tunnelier+nologin si aia e.
  9. E pe prima pargina parola, si... chiar crezi ca o sa-ti dea cineva add?
  10. Vezi ca noi romanii nu cersim si nu facem crime in lume Aia-s cioroii, macar noi sa facem diferenta daca nu fac restu' din afara. ON: De parca e prima stire de genu', cand au fost toate raziile in Buc / Valcea / Buzau, si toate stirile cu marii "hackeri de ebay". ?epe pe net si esti mare hacker Dau si eu ?eapa cu un tel. vandut pe net, sunt un pui de mitnick, nu?
  11. adblock noscript user agent switcher
  12. Eu asa am prins foarte mult la engleza. Ma rog, cand esti mic prinzi mult mai bine o limba straina, dar oricum, desenele m-au ajutat foarte mult la engleza. Apoi filme, net, meditatii. Nu cred ca exista vreo metoda care sa zici ca-i cea mai buna si eficienta, trebuie doar sa ai un ajutor experimentat(meditatii) sau daca esti genul autodidact, prin perseverenta si exercitiu. Eu am fost si impins de la spate si ceva autodidact si am prins destul de repede.
×
×
  • Create New...