Jump to content

Ultrakiller

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ultrakiller

  1. eu pur si simplu nu o simt, aici sunt 50 de grade ziua si 38 noaptea, oriunde in Romania, oriunde as fi, mi-ar fi frig in miezul zilei afara.

    de-as fi in Romania: LoL, bere, acasa, MW2

    aici: LoL, A/C, acasa, netcafe, MW2, dota daca e cu cine

    apropo: care este jucator de dota si are garena, vreau niste emirati de aici care sunt posedati de dota sa faca un duel impotriva romanilor, aranjez eu e-intalnirea, doar dati-mi numele userilor ca sa va trimit mesaj prin garena, daca se rezolva va trimit pm cu data si ora

  2. E un fond no o banca si de la ei se iau bani la ora actula cu cea mai mica dobanda , daca nu ne dadeau ei nu ne cam dadea nimeni si deci eram pacalici ... Cine sa ne scoata din cacata ?? Noi nu suntem in stare sau cel putin nu cei care conduc

    FMI e in aceasi breasla cu World Bank si Rezerva Federala, atata timp cat FMI da ceva ce se numeste "loan" iar "leverage" nu inseamna ca ofera tot timpul suma mai mare decat dobanda tot banca ramane.

  3. Daca ar veni la tine un arab si ti-ar sparge site-ul, si ar lasa un mesaj in limba lui (sa fie si un site foarte cunoscut), crezi ca nu ai avea curiozitatea sa traduci?

    limba araba este una dintre cele mai prost traduse limbi de catre translatoarele de pe Internet, mai ales Google Translate.

  4. Frate va dati seama ce internet de 212kb/s pe secunda au aia? :)) Si probabil lor li se pare ca 212 e cum ar fi la noi aia din fiber de la rsd cu 100mb sau ceva de genul asta :)). Cred ca daca gaseste un moldovean google-ul se crede cel mai tare hacker :D e premiat =))

    [Ok gata cu rasul. Si noi suntem foarte inapoiati in alte domenii.]

    Totusi e bine ca nu a ajuns Iinternetul monopolizat. Inca mai visez la viteze de minim 150kbs ca aici e 60kbs ziua si de la 12pm pana la 10 5kbs ._.

  5. Hahahhahahah :))))))

    Daca noi suntem inapoiati fata de alte tari , astia mai au multi ani pana sa ajunga la nivelul nostru .

    Da-le timp, de-abia acum un an au ajuns sa guste libertatea, posibil ca poate comunismul i-a invatat ca tara nu e tara daca fiecare fuge dupa propriul profit, ca si cum se intampla la noi.

    ohshi- doublepost, scuze >_<"

  6. Si ca sa citez ceva in legatura cu tema forumului dintr-o melodie foarte reprezentativa pentru noi: "Intreaba-l pe Bill Gates cine sunt stapanii cand a doua limba Microsoft o vorbesc romanii" :>

    Degeaba ne intrebam 'de ce?'... Mai bine ne intrebam 'Cum?'

    De cand sunt eu pen Internetul asta si prin cate cercuri intelectuale am fost(de la 4chan pana la Wikipedia) numai 4chan au recunoscut cat de agresivi stiintific sunt romanii, un lucru la care m-am asteptat catusi de putin sa aud. Dar in acelasi moment mi s-a creat o gaura: de ce 4chan, cei care au reprezentat din 2004 adevaratul Internet ne recunosc dar altii nu?

    Acum cateva luni a fost o discutie despre clujeanul care a uimit presa(am uitat ce a spart, scuze) si el a recunoscut ca a invatat cum sa sparga PayPal/eBay si orice site de la el.

×
×
  • Create New...