Jump to content

Ultrakiller

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ultrakiller

  1. Si eu care visam cand termin masterul sa-mi iau un CTS si sa ma mut in Romania... T_T
  2. Daca thread-ul e troll win ma duc sa-l sugrum un pic, poate-i iese ce are(sau nu )
  3. eu pur si simplu nu o simt, aici sunt 50 de grade ziua si 38 noaptea, oriunde in Romania, oriunde as fi, mi-ar fi frig in miezul zilei afara. de-as fi in Romania: LoL, bere, acasa, MW2 aici: LoL, A/C, acasa, netcafe, MW2, dota daca e cu cine apropo: care este jucator de dota si are garena, vreau niste emirati de aici care sunt posedati de dota sa faca un duel impotriva romanilor, aranjez eu e-intalnirea, doar dati-mi numele userilor ca sa va trimit mesaj prin garena, daca se rezolva va trimit pm cu data si ora
  4. 387, 1GB hdd, 32mb ram, monitor CRT de 18", productie americana.
  5. Dar faptul ca 10mil/1miliard de utilizatori Internet il joc. nu prea.
  6. FMI e in aceasi breasla cu World Bank si Rezerva Federala, atata timp cat FMI da ceva ce se numeste "loan" iar "leverage" nu inseamna ca ofera tot timpul suma mai mare decat dobanda tot banca ramane.
  7. Ultrakiller

    "True Love"

    Oameni, pastrati calmul. Este "Blog sau blogger" ce a postat? STFU then.
  8. Ma surprinde ca lumea inca nu stie ca FMI este o banca si candva o sa-si ceara banii inapoi. Totusi am ras la versiunea romaneasca
  9. Eu as putea fi acceptat dar faptul ca am cunostinte limitate despre hacking/phreaking nu as incerca.
  10. limba araba este una dintre cele mai prost traduse limbi de catre translatoarele de pe Internet, mai ales Google Translate.
  11. Totusi e bine ca nu a ajuns Iinternetul monopolizat. Inca mai visez la viteze de minim 150kbs ca aici e 60kbs ziua si de la 12pm pana la 10 5kbs ._.
  12. Da-le timp, de-abia acum un an au ajuns sa guste libertatea, posibil ca poate comunismul i-a invatat ca tara nu e tara daca fiecare fuge dupa propriul profit, ca si cum se intampla la noi. ohshi- doublepost, scuze >_<"
  13. Kudos pentru hackeri. Se pare ca lumea nu va intelege pana cand o simt pe barba lor ce inseamna sa fii rasist si sa faci de cacao un popor care exista de 2000 de ani pe Pamant.
  14. eu tot raman la iDoser imo, el a fost singurul care o avut efect asupra mea.
  15. Eu pot sa iau Nokia 1100 de la pakistanezii de-aici pentru max 100ron, inca le gasesc la carrefour
  16. http://gizmodo.com/5520164/this-is-apples-next-iphone Discuss.
  17. Nokia 3210, planific sa cumpar noul iPhone care va aparea
  18. Cine stie, de la curajul acumulat de la spargeri au trecut sa sparga accounturi de PayPal si sa vireze bani deja. Asum si eu, au nevoie de un factor de motivatie nu?
  19. De cand sunt eu pen Internetul asta si prin cate cercuri intelectuale am fost(de la 4chan pana la Wikipedia) numai 4chan au recunoscut cat de agresivi stiintific sunt romanii, un lucru la care m-am asteptat catusi de putin sa aud. Dar in acelasi moment mi s-a creat o gaura: de ce 4chan, cei care au reprezentat din 2004 adevaratul Internet ne recunosc dar altii nu? Acum cateva luni a fost o discutie despre clujeanul care a uimit presa(am uitat ce a spart, scuze) si el a recunoscut ca a invatat cum sa sparga PayPal/eBay si orice site de la el.
  20. Eu unul cred ca recompensa asta e o plasa a SRIului pentru a organiza un flagrant, sa prinda unul din ei si sa-i demaste. Dupa asta in 2 saptamani din RNS nu vor mai fi decat maxim 2 sai nici unul.
×
×
  • Create New...