Jump to content

Paul4games

Active Members
 • Posts

  1642
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Paul4games last won the day on June 16 2011

Paul4games had the most liked content!

Reputation

83 Excellent

About Paul4games

 • Rank
  Registered user
  Newbie
 • Birthday 12/01/1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. M-am tot abtinut sa te las in pace dar vad ca iti ies din gura doar lemne, daca esti asa paranoic il descarci si il rulezi in masina virtuala si in analizezi sau lasi un online sandbox sa faca asta pentru tine. Daca era scanat crezi ca nu putea fi infectat, decat sa irosesti spatiu in baza de date degeaba mai bine te abti! PS:Ca sa nu zici ca ma iau de tine fara motiv, un argument de ce e logic sa fie un scan langa un RAT cand este logic sa fie detectat ca dracu?
 2. Am nevoie de 20$ pe WMZ dau la schimb 20$ pe LR, cine are sa imi dea un PM!
 3. Metoda este buna s-ar putea folosi mai usor un exploit pack mai ales cand inca acel exploit java inca era 0day si se pot face multe lucruri.....
 4. Paul4games

  Idei rst IM

  Nu este mai simplu sa folosesti Pidgin+TOR+OTR?
 5. Poti sa enumeri cateva motive pentru care TOR nu este asa bun pentru anonimizarte si niste nologine pe car enu poti sterge logurile sunt mai bune? mai bine folosesti rooturi macar pe alea poti sterge logurile....
 6. Din pacate nu stiu php, dar dupa ce inveti syntaxa unui limbaj iti este simplu sa intuiesti ce vrea sa faca un script ge genul!
 7. Nu am nevoie de nici un ban, uite aici codul: program Extract; {$APPTYPE CONSOLE} uses SysUtils; var FileIn,FileOut: TextFile; S,Email,Password,Domain: String; begin if ParamCount >= 2 then begin if FileExists(ParamStr(1)) then begin AssignFile(FileIn, ParamStr(1)); Reset(FileIn); end else WriteLn('The file' + ParamStr(1) + 'does not exist, please create it'); if FileExists(ParamStr(2)) then begin AssignFile(FileOut, Paramstr(2)); ReWrite(FileOut); end else begin FileCreate(ParamStr(2)); AssignFile(FileOut, Paramstr(2)); end; while not Eof(FileIn) do begin ReadLn(FileIn, S); Email := Copy(S, 1, Pos(':', S) - 1); Password := Copy(S, Pos(':', S) + 1, Length(S) - Pos(':', S)); Domain := Copy(Email, Pos('@', Email) + 1, Length(Email) - Pos('@', Email)); WriteLn(FileOut, 'smtp.' + Domain + ':' + Email + ':' + Password); end; CloseFile(FileIn); CloseFile(FileOut); WriteLn('Done'); end else Write('Example: file.exe input.txt output.txt'); end. Ps: Cand rulezi executabilul nu uita sa folosesti comanda cd ca sa te duci in acel director altfel va spune ca fisierul input.txt nu exista.....se poate corecta usor bugul asta dar cred ca asta poti face si tu!
 8. Nu am prea inteles ce vrei sa zici dar daca vrei sa faci aplicatii desktop usor si rapid poti folosi Delphi, are syntaxza usoare+ un IDE foarte bun+o gramada de componente iar la ultima versiune ai si skinuri+poti sa iti faci tu skinuri!
 9. Brt vrea sa cumpere si baze de date cu emailuri: parole din USA/UK/AU/CA, ar prefera ca parolele sa fie cryptate in md5! Ps: Daca baza de date nu are macar 100k nu are rost sa mai intrebati!
 10. Vorbesti doar ca sa ai ce vorbi, prima oara documenteaza despre protoclul OTR si dupa aceea poti vorbi: Off-the-Record Messaging Protocol version 2 - DRAFT https://en.wikipedia.org/wiki/Diffie-Hellman Nu am eu legatu cu criptografia dar la OTR nu se transmite niciodata private key-ul tau cu care decryptezi mesajele pe care le trimiti, mai citeste despre public-key cryptography: https://en.wikipedia.org/wiki/Public_key_cryptography Si inca ceva ce este interesant de citit: .:: Phrack Magazine ::. Ps: Sper ca de acum in colo prima oara o sa te documentezi si apoi o sa vorbesti si o sa critici si o sa faci pe un zeu superior care se ia de un amarat de Malware Analyzer care nu stie ce vorbeste!
 11. Sunt interesat sa cumpar nologine, as dori sa fie din USA sau din: https://en.wikipedia.org/wiki/Member_states_of_the_Arab_League Plata se face prin Liberty reserve!
 12. Gecko hai ba coaie ca scoti niste lemne pe gura de zici ca esti gater, ce reverse psychology faci tu ma in romania cu un tigan care din gena e prost mai este si beat? tu unde pula mea traiesti ca eu dau de rahaturi si de prostii dinastia zi de zi, daca ar fi dupa mine l-as invia pe hitler sa mai faca un holocaust dar de data asta cu tigani.
 13. Omul folosea ca un cover aceea poveste dar el chiar facea asta pe gratis si isi pierdea timpul lui liber+ ca ce nu stie lumea este ca el a mai avut probleme cu politia din cauza acestui RAT, chiar daca nu il folosea el.....
×
×
 • Create New...