Jump to content

oviviu

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

oviviu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. La 15 ani e mic din toate pct de vedere. Si eu la 15 ani aveam impresia ca stiu tot. Pe vremea aia "stiam totul despre" Pascal si jucam Wolfenstein 3D pe 486 DX2 .
  2. Bravo i_30. Foarte bine zis. Multi cred ca daca iau cu coy&paste un cod, il pun pe un site sau in alta parte si merge smecheria gataaa, sunt destepti, sunt hackeri. Ca o paranteza, pe un alt forum de genul asta, un membru a postat codul simplu unui applet care cauta fisiere text in C:\Program files si le uploadeaza pe un FTP. Lumea era uluita de cata inteligenta a dat dovada tipul, cum de a putut sa gandeasca si sa scrie asemenea program genial . Si acolo, ca si aici cred ca sunt multi plozi care fac lucruri pe care nu le inteleg. Exact cum a spus si i_30, este foarte importanta temelia. Invatati Pascal, treceti la C, la Java. Cititi Tanenbaum, intrebati Wikipedia, etc. Tot timpul e cate ceva de invatat. Bafta!
  3. Sper sa nu fie cineva asa de naiv sa-si instaleze pe Windows-ul lui programul. Ce-l care-l instaleaza pentru a-l trimite apoi la prieteni habar n-are ca asa cum fura el pretenarului parolele asa ii sunt furate si lui . Poate n-o fi cazul programului asta, desi ma indoiesc. La scoala da, merge instalat ca stim sa nu punem parolele pe acolo dar acasa trebuie atentie. Fie il punem pe un calculator pe care stim ca nu ne scriem parolele fie folosim o masina virtuala special pentru programele astea. Bafta
×
×
  • Create New...