Jump to content

hackedss

Active Members
 • Posts

  254
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hackedss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. hackedss

  Wordpress

  Salutare, vreau sa fac un site in wordpress o idee asemanatoare a unui site cu abonamente gen voyo. Ideea e ca intampin probleme sau nu stiu cum sa integrez in wordpress acesta idee. Vreau ca membrii sa fie pe levels. Cand platesc o suma ceruta sa aiba acces la o pagina sau un link de chat pe care o sa il integrez eu care in mod normal e doar pentru anumiti user care au platit. Un screen sa va da-ti seama. http://s16.postimg.org/wbh75cjrp/Untitled.jpg
 2. Daca sunt in posesia datelor de pe un site cum pot face rost de adresa sql sa ma pot conecta la database! ? /** MySQL hostname */ define( 'DB_HOST', 'localhost' ); iar pe whois e privat! Deci detin tot FTP INTR-UN .ZIP am dezarhivat si am tot wordpress si singurele date banuiesc ca sunt in wp-config.php dar daca nu ma pot conecta la mysql degeaba le am!
 3. hackedss

  atomgsm.ro

  Ce parere aveti de atomgsm.com - telefoane mobile, telefoane gsm, telefoane ieftine de vanzare este un site serios sau nu ? Cautand pe price, el ar fi site-ul de pe primul loc care au telefoanele cele mai ieftine..
 4. Am primit o oferta de 150 euro mai intereseaza pe cineva ?
 5. eu zic sa te uiti mai atent mai ales in sezonul emisiunilor
 6. Vand Pagini FACEBOOK SHOW BIZZ !! https://www.facebook.com/antena1splash si https://www.facebook.com/nextstarromania ASTEPT OFERTE ! tinand cond ca Splash e pe primul loc mai sus decat pagina OFICIALA !
 7. e un domeniu care sa castigat in jur de 600 euro lunar! adsense! si nu banat!
 8. Vand domeniu.ro cu o vechime de 4 ani ! blackpedia.ro Daca este cineva interesat astept PM pentru oferte !!
 9. In fine nu cred ca au rost certurile pe acest topic. Ideea e ca am nevoie de 5 Euro Orange sa imi incarc si vreau sa imi vand contul de steam pentru obtine 5 Euro orange. Si Daly nu ai ce sa le faci, devin aroganti si se dau ca stiu de toate dar invidia e in spatele vorbelor... askwrite nu toti gandesc ca tine, sa vanda un steam si sa il recupereze pentru a da trage teapa cumparatorului.
 10. Ofer toate datele si poti schimba mailu de recuperare asa ca se poate vinde
 11. Cu el sau fara el tot cu 5 euro il dau.
 12. Counter Stike 1.6, Counter Stike Condition Zero, Counter Stike Condition Zero Deleted Scenes, Sactum 2.
 13. hackedss

  Vand Steam

  Vand Steam pe 5 Euro Orange ! PM!
×
×
 • Create New...