Jump to content

hackedss

Active Members
 • Content Count

  254
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About hackedss

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hackedss

  Wordpress

  Salutare, vreau sa fac un site in wordpress o idee asemanatoare a unui site cu abonamente gen voyo. Ideea e ca intampin probleme sau nu stiu cum sa integrez in wordpress acesta idee. Vreau ca membrii sa fie pe levels. Cand platesc o suma ceruta sa aiba acces la o pagina sau un link de chat pe care o sa il integrez eu care in mod normal e doar pentru anumiti user care au platit. Un screen sa va da-ti seama. http://s16.postimg.org/wbh75cjrp/Untitled.jpg
 2. Daca sunt in posesia datelor de pe un site cum pot face rost de adresa sql sa ma pot conecta la database! ? /** MySQL hostname */ define( 'DB_HOST', 'localhost' ); iar pe whois e privat! Deci detin tot FTP INTR-UN .ZIP am dezarhivat si am tot wordpress si singurele date banuiesc ca sunt in wp-config.php dar daca nu ma pot conecta la mysql degeaba le am!
 3. hackedss

  atomgsm.ro

  Ce parere aveti de atomgsm.com - telefoane mobile, telefoane gsm, telefoane ieftine de vanzare este un site serios sau nu ? Cautand pe price, el ar fi site-ul de pe primul loc care au telefoanele cele mai ieftine..
 4. Am primit o oferta de 150 euro mai intereseaza pe cineva ?
 5. eu zic sa te uiti mai atent mai ales in sezonul emisiunilor
 6. Vand Pagini FACEBOOK SHOW BIZZ !! https://www.facebook.com/antena1splash si https://www.facebook.com/nextstarromania ASTEPT OFERTE ! tinand cond ca Splash e pe primul loc mai sus decat pagina OFICIALA !
 7. e un domeniu care sa castigat in jur de 600 euro lunar! adsense! si nu banat!
 8. Vand domeniu.ro cu o vechime de 4 ani ! blackpedia.ro Daca este cineva interesat astept PM pentru oferte !!
 9. In fine nu cred ca au rost certurile pe acest topic. Ideea e ca am nevoie de 5 Euro Orange sa imi incarc si vreau sa imi vand contul de steam pentru obtine 5 Euro orange. Si Daly nu ai ce sa le faci, devin aroganti si se dau ca stiu de toate dar invidia e in spatele vorbelor... askwrite nu toti gandesc ca tine, sa vanda un steam si sa il recupereze pentru a da trage teapa cumparatorului.
 10. Ofer toate datele si poti schimba mailu de recuperare asa ca se poate vinde
 11. Cu el sau fara el tot cu 5 euro il dau.
 12. Counter Stike 1.6, Counter Stike Condition Zero, Counter Stike Condition Zero Deleted Scenes, Sactum 2.
 13. hackedss

  Vand Steam

  Vand Steam pe 5 Euro Orange ! PM!
×
×
 • Create New...