Jump to content

thiefunu

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

thiefunu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Exact. Mersi frumos. Pacat ca nu e o solutie permanenta.
  2. Cum? Faceam niste teste nu crezi ca a mers? Da, e de al cip. S-ar putea sa trebuiasca sa schimb toata placa de baza...
  3. UPDATE: l-am baga in congelator, circa 5 minute si surpriza a mers da doar cateva minute pana sa reincalzit telefonul... Dar curios ca a mers. Acum caut o solutie permanenta, deci nu merge de la supraincalzire (presupun)...ceva idei? sa dau cateva gauri in carcasa sa iasa caldura?
  4. Neah...la hard reset sa blocat acum bag 3.1.3
  5. Incerc inca un hard reset acum, mai am de asteptat cam o ora.
  6. Ba da, am specificat ca am scos si simul.
  7. La ce anume te referi la offline mode (safe mode)? sau airplane mode?
  8. Nu stiu ca e locked pe AT&T (America) si nu pot intra in telefon fara jailbreak, ramane la emergency call only.
  9. Aia care fac jailbreak "calumea" fac tot cu blackrain, redsnow, pwnagetool etc. Deci de ce spui ca fac "calumea" cand folosesc acelasi tool?
  10. E soft curat, de la apple...deci nu cred ca de aici e problema.
  11. Salut am un iphone 3G 16GB 3.1.2 (7D11) cu modem firmare 05.13.03 Problema e cu wifiul, de la un timp nu mai merge in ce sens...nu gaseste retea, cateodata gaseste (foarte rar) dar nu vrea sa se conecteze "unable to connect" acum 2 zile am incercat acasa, sa conectat de 3 ori (dar nu imi mergea netu acasa). Am incercat o gramada de fixuri, update la 4.0.2 -> downgrade la 3.1.2 -> jailbreak cu blackrain, dupa cu redsnow nimic... -> reset network settings -> master reset -> scoate, baga cartela -> toggle airplane mode... nimic. Nu cred ca ar fi vre-o problema de la placa de baza sau antena nu stiu ce sa zic, atentie cateodata gaseste retea foarte rar dar gaseste, de aia spun ca nu ar fi o problema de hardware... Cand l-am luat a mers perfect am facut update la 4.0.1 din greseala si dupa aia am dat downgrade la 3.1.2 jailbreak cu blackrain a mers fara problema 4 zile si deodata a inceput sa faca figuri nu gasea retea, din ce in ce mai des...pana acum cand caut in fiecare zi si cateodata nu gasesc. Astept o parere, de la cei care se pricep sau au avut probleme de genul.
  12. am revenit cu niste template-uri si web graphics noi TEMPLATES : OTHER :
  13. well thanks ..are cineva raspuns la intrebarea mea ?
×
×
  • Create New...