Jump to content

inc0gnito

Members
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About inc0gnito

 • Rank
  Newbie
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am facut ceva in Python cu ajutorul lui Google doar ca am o problema cu conditiile.. imi arata unele bune si cateva gresit import sys import argparse import os.path parser = argparse.ArgumentParser() parser.add_argument("Fisier", help="numele fisierului pe care doresti sa vezi raspunsurile", type=str) args = parser.parse_args() try: with open(args.Fisier, "rb") as f: n = 0 b = f.read(16) while b: s1 = " ".join([f"{i:02x}" for i in b]) if("00 01 0d" in s1): print("a") if("00 02 0d" in s1): print("b") if("00 03 0d" in s1): print("c") if("00 04 0d" in s1): print("d") b = f.read(16) except Exception as e: print(__file__, ": ", type(e).__name__, " - ", e, sep="", file=sys.stderr)
 2. Le-am incercat deja doar ca nu prea am gasit ceva care sa ma ajute prea mult in aflarea raspunsului Ma pricep in C++, acum am observat si eu dupa ce mi-ai spus ca inainte de numele testului arata varianta de raspuns in format (01,02,03,04 etc)
 3. Salut zilele acestea am gasit prin calculator un program de facut teste si am zis sa fac un "cheat" care sa arate raspunsul corect doar ca problema este urmatoarea, nu imi dau seama cum citeste acel program .exe de creare teste pe fisierul .tst (cum isi da seama care e raspunsul corect? Am observat ca variantele de raspuns nu sunt "codate"). Orice raspuns e bine venit. Am folosit 3 decompilatoare ca sa il aduc la sursa doar ca niciunul nu prea a fost de folos... Link program: https://workupload.com/file/fbaX2qXXeJb
×
×
 • Create New...