Jump to content

miezul

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Interests
    CS-ul si muzica
  • Occupation
    Hekar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

miezul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. de cand nu team mai vazut puscasule.....bv ca mai esti activ
  2. am facut tutorialele deastea care nu sunt legate de domeniul asta bro..cei de pe mt stiu...nu am facut nici un tut de genul asta ..dar am venit aici in speranta faptului k os a invat ...citisem tutorialulo lui puscas...am prins ceva ...vb stiu...am facut un keylogger....un aio...privat care era pus pe mt..si alte cateva aplicatii.. sa se stie ...nu sunt Noob de ala care hexeaza;) edit: se pare k este cienva care nu am place deja:)))
  3. corect nu stiu prea multe in domeniu acesta...vam spus invat..inca nu prea stiu cu ce se mananca.....oricum am facut ceva tuturiale ..o sa le vedeti postate
  4. Buna tuturor ma numesc Alexandru,am 18 ani,din iasi.Din pacate am pelcat din MT in urma unei neintelegeri.Iesisem la o plimbare cu tovarasa si cand mam intros am aflat k am dat nush ce privat pe net la unu.Ce sa o mai lalaim atata ma bucur sa va cunosc pe toti...Buna Nytro tot camarad de arme k si mine. Sper sa ne intelegem bine. -merg dupa principiul "respect pentru respect" -stiu ceva rfi;lfi-acum le invat...stiu destuld e bine Vb...nush cu ce ma mai pot lauda...cred k atat o sa vedeti voi pe parcurs EDIT: NU SUNT IMPOTRIVA NICIUNUI SITE DE HACK! (pt k am fost intrebat:D)
×
×
  • Create New...