Jump to content

theBigBackdoor

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by theBigBackdoor

  1. @DragosLasa ca asta o sa decida organele care lucreaza n domeniu. Pana atunci.. a auzit cineva de Cascading Style Scripting? @Kev
  2. @Kevdeoarece dupa parerea mea stii mai multe despre acest subiect , ma poti ajuta cu un raspuns la o intrebare,te rog? Recent , cineva din convoiul meu de persoane in care increderea este mai presus de orice mi a spus ca o zona complet demilitarizata este singura solutie de care dispun. Ce crezi... ?
  3. @daatdraqq De acord cu tine. Insa nu exista pe lumea asta doar zmei de zmei gabori care manevreaza tot sistemul, exista si un Dumnezeu acolo sus si sunt SIGUR de faptul ca chiar si unul dintre cele mai incompetente sisteme de justitie isi va face pana la urma treaba. Asa ca lasa tu arfele de gabor burtos cu antene si microfoane instalate pe la wc si prin curtea vecinului si vezi ti de rozul tau. Multumesc! ON: Continui sa caut un psiholog care mi va feri copilul de greselile produse n trecut, sa nu se mai ajunga la asa ceva. Aveam unul in trecut cu care chiar aveam rezultate insa intr un final am aflat ca e putin pervers. Daca nu reusesc cu psihologii,nu stiu ce sa fac, doar nu o sa i construiesc un satelit dedicat. Multumesc!
  4. Asa am procedat, dar fara rezultat. Ar putea un psiholog de pe forumul asta sa ma indrume? De preferat cel mai bun psiholog, recurg chiar si la monitorizare in final daca o sa fie nevoie, sunt disperat. Multumesc!
  5. Apai cu atitudinea asta mie mi ar fi fost frica sa nu ma monitorizeze el pe mine
  6. @gigiRomanapai de unde stii? Ai mai patit?
×
×
  • Create New...