Jump to content

HackerFromTheFuture

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

HackerFromTheFuture's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Week One Done Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nu pot sa existe administratori in 17 tari. Se vede foarte clar ca descinderile au fost ori la clienti ori la vanzatori. Deasemenea adresa Tor e functionala. Asta inseamna ca serverul e up si doar domeniul a fost confiscat. LE Cred ca au setup foarte bun. Utilizatorii nu. Personal as suspecta urmatorul scenariu: Au identificat serverul (si greu sincer ca era pe clearnet). S-au dus cu mandat. Au facut MITM o luna, doua. Au identificat 100 de clienti. Si boom au schimbat ns-urile. Mare stire.
  2. Mersi omule pentru link! Apreciez linkurile, sunt bune! Le-am frunzarit pe toate. Pentru un incepator sunt super bune materialele. Pentru cineva cu experienta cam slabuta lucrarea de doctorat a domnisoarei Svetlana. 😄
  3. As vrea sa comentez faptul ca din toate rechizitoriile citite din State si cele din Ro, nu a fost nimenit deanonimizat folosind Tor. Cel putin asa reiese din documentele oficiale. Este posibil ca NSA-ul sa aibe tehnologia necesara sa deanonimizeze utilizatorii high-value. Insa acele dovezi prin care deanonimizeaza utilizatorii sa fie folosite ca si intelligence, nu ca si dovada prin documente/procese. Deasemenea mai mult decat sigur ca Tor hidden services poate fi deanonimizat intr-o perioada de timp gen X saptamani/luni. Dar la fel, nu au fost folosite ca dovezi in rechizitorii Paul,
  4. Foarte utile linkurile Worm.Valoare si gigiRoman Poate mai stie cineva. In cazul tau aelius (TEX) cred ca aveau ceva suspiciuni. Conversatii, plati, etc pentru data center. Dar trebuia sa iti dea drumu' dupa 24h. Cred ca legile din Romania sunt incorecte si injuste. Una e sa te aresteze ca esti suspect de crime in serie si alta e sa iti confiste hard diskul si sa te cerceteze in libertate. Ce vina ai tu ca ei nu au personal suficient sa analizeze datele informatice. Echitatea justitiei in Romania lipseste cu desavarsire.
  5. Tails nu salveaza datele. Poate ai nevoie sa salvezi diverse date. Pentru asta e recomandat un SD Card / Stick USB si sa il criptezi. Tor e bun. Mai bine mai incet si mai sigur.
  6. Aveti niste documente cu probe din dosare impotriva Hackerilor si Carderilor. Intreb pentru un prieten.
  7. Modem USB platit cash. Cartela Prepay cumparata cash. Burner laptop. Tails pe CD Stick USB pentru date, criptat cu parola strong. SSH-uri din tari diferite cumparate cu XMR XMR cumparat cash.
×
×
  • Create New...