Jump to content

matz9101

Members
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

matz9101 last won the day on April 25 2012

matz9101 had the most liked content!

About matz9101

  • Birthday 09/14/1991

Converted

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

matz9101's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputation

  1. Vreau si eu tema de aici, am inteles ca e creata de detinatori dar imi place mult, este posibil sa o iau cumva ?
  2. Vreau sa stiu si eu cum pot opta pentru optiunea avatarelor GIF ? ... de unde pot "activa" aceasta optiune
  3. Sincer, am hosting de la ei de aproape un an, dar in acest tot acest timp nu am avut probleme decat o singura data, cand au mutat data center-ul de la Botosani la Bucuresti, si aceasta chestie a fost anuntata cu o zi inainte. Pentru o saptamana am sa o las mai usor cu expertutorial, vreau sa fac ceva cu www.art2design.ro
  4. Salut. In cursul zilei de azi mi-am achizitionat un Dell Inspiron 15R N5110. Intampin urmatoarea problema, nu am primit la el nici un CD cu drivere iar din aceasta cauza dupa instalarea sistemului de operare (Windows 7 Ultimate 32/64b) nu gasesc nici-o solutie pentru o conectare la internet pentru a putea descarca driverele de pe site-ul oficial. Pur si simplu nu stiu cum sa il fac, nu recunoaste nici-un device conectat la el (stick/modem digi, etc). Care este sfatul vostru, cum il pot face si eu ?
  5. De ce, este ceva in neregula cu aceasta firma de hosting ?
  6. Alooo, nu ofer servicii SEO, am pus un template doar si un cuprins fictiv pentru a vedea cum se vede in pagina. Inca nu am scris serviciile ce am sa le ofer.
  7. Sunt camere video legate la DVR-uri, mai sus era vorba despre un soft prin care ma pot conecta la camere.
  8. Recomandati-mi si mie un DVR Viewer bun si free
  9. Ca fiecare la un moment dat te plictisesti de template-ul blogului, imi puteti recomanda altceva sau sa incerc sa mai modific la asta, voi ce ziceti ? Intervin: Inca un site in derulare, de asta ce ziceti ? Vreau sa-i gasesc un template corespunzator dar nu stiu, ceva idei ?
  10. Pret: 800 RON Modalitate de contact: PM. Modalitate de plata: La predare. Starea: Nou. Garantie: Nu este cazul. Cantitate: 1. Blocat in retea: nu este cazul. Oras: Bucuresti (Sector 1/5). Modalitate de livrare: Predare personala. Produsul vine insotit de incarcator, este aproape nou. Nu are nici un fel de problema estetica sau tehnica. Pentru mai multe detalii despre produs click aici
  11. Ofer si eu un cupon in valoare de 150 RON:D Codul cuponului este: NJES-RXFD-F87R-8QFR-RVS
  12. Nu avem pc-uri, sunt simple DVD-uri cu monitoare conectate la camere prin swich-uri. Daca era cum ai spus tu mai sus imi era simplu si numai ceream ajutorul vostru. Poate reusesc maine sa ajung la munca si fac o poza sistemului si revin cu un reply ca sa vezi cam despre ce este vorba.
  13. Salut, intervin si eu cu o problema sau ii pot spune mai degraba intrebare. La locul de munca am monitorizare video (DVR prin SWICH) si as dorii sa stiu daca ma pot conecta de acasa la adresa camerelor de la munca, motivul fiind unul foarte penal, cei de acolo nu prea stiu a le folosii mai deloc, sunt din provincie si mereu ma suna sa imi ceara ajutorul. Am mai incercat cu viwere dar nici-o sansa.
×
×
  • Create New...